Αγρότες Μαλγάρων-“Μείναμε δυσαρεστημένοι από Μητσοτάκη-Αποφασίσαμε να κλιμακώσουμε”

567

Ο εκπρόσωπος των μπλόκων Μαλγάρων, Κωνσταντίνος Ρούζιος, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά των αγροτών για τις προτάσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τη χθεσινή συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, τονίζοντας πως «αποφασίσαμε να κλιμακώσουμε».

«Μετά τη χθεσινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό μείναμε πολύ δυσαρεστημένοι γιατί ακούγαμε συνέχεια ότι θα ξύσει τον πάτο του βαρελιού, αλλά αυτό το βαρέλι δεν έχει πάτο. Μας έριξε μια κλωτσιά και πήγαμε στα τάρταρα», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Ρούζιος.

«Θα κλείσουμε την εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, κανονικά. Αποφασίσαμε να κλιμακώσουμε. Σήμερα τα περισσότερα μπλόκα 11-12 η ώρα θα κάνουν συνέλευση και θα αποφασίσουν και αυτοί τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για κάθοδο στην Αθήνα, ο κ.Ρούζιος απάντησε: «Θα γίνει σίγουρα. Σήμερα θα αποφασίσουμε όλοι μαζί και θα βγάλουμε ένα πόρισμα. Δεν είναι σίγουρο το πότε».

Αγρότης: «Θα κατεβούμε στην Αθήνα και θα απαιτήσουμε λύσεις»

Μιλώντας ένας άλλος αγρότης, είπε: «Η συνάντηση πήγε άπατη. Βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο, η απόφασή μας είναι να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας. Θα κατεβούμε στην Αθήνα και θα απαιτήσουμε λύσεις και απαντήσεις.

Η κυβέρνηση είχε μια εβδομάδα τα αιτήματά μας και το μοναδικό που έκανε είναι τα διαβάζει και να μας τα κάνει παπαγαλία, χωρίς ουσιαστική απάντηση».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, στις 17:00 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στον Πλατύκαμπο, όπου και θα υπάρξει ενημέρωση και συζήτηση, από τα μέλη της επιτροπής που βρέθηκαν στην Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας