Αχ.Μπέος:- Επιτέθηκε σε οργισμένο πλημμυροπαθή–«Να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα»

1158

Νέα ήθη από τους τοπικούς άρχοντες, που ”απαγορεύουν” την οργή των πληγέντων ψηφοφόρων τους!

Εκτός ελέγχου βγήκε η κατάσταση σήμερα το πρωί στην Άλλη Μεριά στον Βόλο, όπου κάτοικοι της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί, με αφορμή το μπάζωμα του ρέματος στην περιοχή, το οποίο καταγγέλλουν πως γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών που προκάλεσε η κακοκαιρία, όπως μπάζα, δέντρα, κροκάλες, και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωί για να αποτρέψουν το μπάζωμα.

«Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα»

Ο δήμαρχος Βόλου. Αχιλλεας Μπέος

Από χθες το απόγευμα βρίσκονται στο ρέμα και έχουν δημιουργήσει ανθρώπινη αλυσίδα. Χθες κλήθηκε η αστυνομία στο συγκεκριμένο σημείο ενώ το εργολαβικό συνεργείο που εμφανίστηκε ξανά σήμερα το πρωί, βρέθηκε αντιμέτωπο ξανά με τις διαμαρτυρίες των κατοίκων.

Η αστυνομία κλήθηκε εκ νέου και μετά από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος ο οποίος κατέληξε να έχει έντονη λογομαχία με έναν από τους κατοίκους, τον οποίο μάλιστα γύρισε και χτύπησε.

Ακολούθησε ανταλλαγή χαρακτηρισμών και βρισιών.

«Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα» φώναζε ο πολίτης. Ο Αχιλλέας Μπέος ακούγεται έπειτα να δίνει εντολή στους αστυνομικούς να συλλάβουν όλους τους διαμαρτυρόμενους γιατί παρεμπόδιζαν το έργο, ενώ κάτοικος που ήταν μέσα στο ρέμα, κατέγραφε τα γεγονότα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας