Θεσ/νικη: Κύμα λαϊκών αντιδράσεων με αφορμή την παρουσία Τσίπρα

1473
θεσνικη

Στους δρόμους θα βγουν σήμερα συνδικάτα εργαζομένων, αριστερά κόμματα και συλλογικότητες, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 19.30, με την οποία και θα κλείσουν οι εργασίες του Αναπτυξιακού Συνεδρίου για την Κεντρική Μακεδονία, στο Grand Hotel.
Πιστοί στο καθημερινό ραντεβού τους έξω από τα γραφεία της εταιρείας, στην οδό Εγνατία, είναι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ, οι οποίοι διεκδικούν την επιστροφή στην εργασία τους. Θα συγκεντρωθούν και σήμερα, στις 08.00 στον χώρο όπου έχουν στήσει σκηνές.
Στις 10.30, διανομείς φαγητού συγκεντρώθηκαν στη συμβολή της οδών Εγνατία και Αγίας Σοφίας και πραγματοποίησαν μοτοπορεία στο κέντρο της πόλης.
Αυτή την ώρα, μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς συγκεντρώνονται στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους και θα πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της πόλης.
Το απόγευμα, και συγκεκριμένα στις 18.00, τα μέλη του Κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς, αλλά και μέλη της ΛΑΕ, άλλων κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, θα συγκεντρωθούν στο Άγαλμα του Βενιζέλου, με σκοπό να προσεγγίσουν τον χώρο όπου διεξάγεται το συνέδριο.
Την ίδια ώρα, μέλη του ΠΑΜΕ, αλλά και αγρότες που θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη από την Ημαθία, δίνουν ραντεβού στην πλατεία Δημοκρατίας, με σκοπό να κινηθούν επίσης προς το Grand Hotel.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας