Αραγτσί: Οι πύραυλοί μας είναι στο 120% και οι Ιρανοί δεν υποκύπτουν στις πιέσεις

199

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί έστειλε μήνυμα προς την Ουάσινγκτον και την αμερικανική κυβέρνηση λέγοντας πως «η CIA κάνει λάθοςοι πύραυλοί μας βρίσκονται στο 120% και οι Ιρανοί δεν υποκύπτουν ποτέ στις πιέσεις».

  • Ανταπόκριση από τις ΗΠΑ για το Newsbreak

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν κατήγγειλε επίσης ότι «κάθε φορά που μια διπλωματική λύση βρίσκεται στο τραπέζι, οι ΗΠΑ επιλέγουν μια απερίσκεπτη στρατιωτική περιπέτεια».

Παράλληλα αμφισβήτησε αν αυτή η τακτική είναι για σκόπιμη πίεση ή μια παραπλάνηση του Ντόναλντ Τραμπ προς ένα ακόμη τέλμα, ενώ ισχυρίστηκε ότι η ετοιμότητα του Ιράν να αμυνθεί βρίσκεται στο 1000%. Ωστόσο, ο Αμερικανός Πρόεδρος έχει δηλώσει ότι η εκεχειρία είναι ακόμα σε ισχύ.

 

Την ίδια στιγμή, το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) ισχυρίζεται ότι η αεράμυνα της χώρας αντιμετώπισε δύο βαλλιστικούς πυραύλους και τρία UAV’s που φέρεται να εκτοξεύτηκαν από το Ιράν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας