Το Κίεβο επιβεβαιώνει την απόπειρα εισβολής στο Μπελγκορόντ της Ρωσίας – Απέτυχαν παταγωδώς (βίντεο – φωτο)

152

Το Κίεβο εν τέλει παραδέχτηκε ότι όντως επιχείρησε να εισβάλλει και να αναπτύξει στρατό στο Μπελγκορόντ της Ρωσίας, ωστόσο οι προσπάθειές του απέτυχαν παταγωδώς, παρά τις συνεχιζόμενες επιθέσεις κατά των ρωσικών μονάδων της περιοχής.

«Συνολικά, πέντε επιθέσεις εξαπολύθηκαν από τον εχθρό κατά τη διάρκεια της ημέρας σε αυτήν την περιφέρεια», αναφέρει η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υπογραμμίζοντας ότι «όλες εξουδετερώθηκαν και οι επίδοξοι εισβολείς απωθήθηκαν».

 

 

Σύμφωνα με τη Μόσχα, η πρώτη επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα και η πιο πρόσφατη νωρίς το βράδυ της Τρίτης (18/03).

Το ρωσικό υπουργείο επισημαίνει πως «στόχος ήταν να διασαλεύσουν την τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Πούτιν, απαξιώνοντας την ειρηνευτική πρωτοβουλία των ΗΠΑ».

 

Περίπου 200 στρατιώτες με 20 τεθωρακισμένα οχήματα συμμετείχαν στις επιθέσεις κοντά στις παραμεθόριες κοινότητες Ντεμίντοβκα και Πριλέσιε, σύμφωνα με το ρωσικό ΥΠ.ΑΜ., όμως «απέτυχαν παταγωδώς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας