Μοτοπορεία και συγκέντρωση στον σταθμό Λαρίσης για τα Τέμπη – (φωτογραφίες )

189

Στο σταθμό Λαρίσης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί συγκέντρωση και μοτοπορεία με αιτήματα για τα Τέμπη, οργανωμένη από διάφορες συλλογικότητες και εργατικά σωματεία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου έλαβε χώρα συνάντηση εργατικών σωματείων και συλλογικοτήτων στα γραφεία του ΣΕΛΜΑ, μετά από πρόσκληση επτά σωματείων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι προετοιμασίες για την απεργία που έχει προγραμματιστεί για τις 28 Φεβρουαρίου, ημερομηνία που συμπληρώνονται δύο χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών.

Η ανακοίνωση υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα για συνέχιση του αγώνα, προκειμένου να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα, καθώς και την αντίθεση στις πολιτικές και τις συνθήκες που οδήγησαν στο τραγικό γεγονός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας