Τα ρωσικά στρατεύματα απελευθέρωσαν τις κοινότητες Serebryanka και Nikolayevka στην περιοχή του Ντόνετσκ την

466
Η ομάδα μάχης Νότιας Ρωσίας απέκρουσε δύο αντεπιθέσεις του ουκρανικού στρατού και προκάλεσε περισσότερες από 800 απώλειες σε εχθρικά στρατεύματα στην περιοχή ευθύνης της την τελευταία ημέρα

ΜΟΣΧΑ, 23 Οκτωβρίου. /TASS/. Οι ρωσικές δυνάμεις απελευθέρωσαν τους οικισμούς Serebryanka και Nikolayevka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ (DPR) την περασμένη ημέρα στο πλαίσιο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, ανέφερε την Τετάρτη το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

“Οι μονάδες του Battlegroup South απελευθέρωσαν τον οικισμό Serebryanka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ ως αποτέλεσμα ενεργών επιθετικών επιχειρήσεων… Οι μονάδες του Κέντρου Μάχης απελευθέρωσαν τον οικισμό Nikolayevka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και συνέχισαν να προελαύνουν βαθιά στην άμυνα του εχθρού”, ανέφερε το υπουργείο σε δήλωση.

Η ομάδα μάχης της Ρωσίας Βορράς προκάλεσε 100 απώλειες στον ουκρανικό στρατό στην περιοχή του Χάρκοβο

Η ομάδα μάχης της Ρωσίας Βορράς προκάλεσε περίπου 100 απώλειες σε ουκρανικά στρατεύματα στην περιοχή ευθύνης της στην περιοχή του Χάρκοβο την περασμένη ημέρα, ανέφερε το υπουργείο.

«Μονάδες μάχης του Βορρά προκάλεσαν απώλειες στην περιοχή της πρώτης γραμμής του Χάρκοβο σε σχηματισμούς του 57ου μηχανοκίνητου πεζικού του ουκρανικού στρατού και της 92ης ταξιαρχίας αεροπορικής επίθεσης σε περιοχές κοντά στους οικισμούς Liptsy, Kotovka και Volchansk στην περιοχή Kharkov», ανέφερε το υπουργείο.

Οι απώλειες του ουκρανικού στρατού σε αυτήν την περιοχή της πρώτης γραμμής τις τελευταίες 24 ώρες ανήλθαν σε 100 άτομα προσωπικό, ένα οβιδοβόλο Msta-B των 152 χλστ., ένα μηχανοκίνητο σύστημα πυροβολικού Gvozdika των 122 χλστ. και ένα οβιδοβόλο D-30 των 122 χλστ.

Η Ρωσική Ομάδα Μάχης Δύσης προκάλεσε πάνω από 510 απώλειες στον ουκρανικό στρατό την περασμένη ημέρα

Η Ομάδα Μάχης της Ρωσίας στη Δύση προκάλεσε περισσότερες από 510 απώλειες σε ουκρανικά στρατεύματα στην περιοχή ευθύνης της την περασμένη ημέρα, ανέφερε το υπουργείο.

«Οι μονάδες της Δυτικής Ομάδας Μάχης βελτίωσαν την τακτική τους θέση και προκάλεσαν ζημιές στο ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό του 44ου και 60ου μηχανικού, 74ου και 77ου αεροσκάφους του ουκρανικού στρατού, 3ης επίθεσης, 125ης και 103ης ταξιαρχίας εδαφικής άμυνας κοντά στους οικισμούς των οικισμών Boguslavka, Novonypalypóyanov. , Podliman και Pershotravnevoye στην περιοχή Kharkov, Terny στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk και Chervonaya Dibrova στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ απέκρουσαν έξι αντεπιθέσεις από τις ομάδες επίθεσης της 14ης και 63ης μηχανοποιημένης ουκρανικής στρατιάς, 1ης Εθνικής Φρουράς και 119ης επικράτειας. είπε το υπουργείο.

Οι απώλειες του ουκρανικού στρατού σε αυτήν την περιοχή της πρώτης γραμμής το τελευταίο 24ωρο ανήλθαν σε περισσότερα από 510 άτομα προσωπικό, τέσσερα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, εννέα μηχανοκίνητα οχήματα, ένα αυτοπροωθούμενο σύστημα πυροβολικού Braveheart 155 mm και δύο πυροβόλα πυροβόλα 105 mm L119 βρετανικής κατασκευής, δύο αμερικανικής- κατασκεύασε οβίδες M198 των 155 χιλιοστών, οβιδοβόλο D-20 των 152 χιλιοστών, μηχανοκίνητο σύστημα πυροβολικού Gvozdika 122 χιλιοστών, δύο οβίδες D-30 των 122 χιλιοστών, έναν σταθμό ηλεκτρονικού πολέμου Anklav-N και έναν σταθμό ηλεκτρονικού πολέμου Bukovel-AD, διευκρίνισε.

Το Battlegroup South της Ρωσίας χτυπά εννέα ταξιαρχίες ουκρανικού στρατού την περασμένη ημέρα

Η ομάδα μάχης Νότιας Ρωσίας προκάλεσε απώλειες σε εννέα ταξιαρχίες ουκρανικού στρατού στην περιοχή ευθύνης της την περασμένη ημέρα, ανέφερε το υπουργείο.

“Μονάδες μάχης Νότιας προκάλεσαν απώλειες σε σχηματισμούς της 10ης ορεινής επίθεσης του ουκρανικού στρατού, της 23ης, 54ης και 60ης μηχανοποιημένης, 5ης και 79ης αεροπορικής επίθεσης, 81ης και 46ης αεροπορικής και 37ης ταξιαρχίας πεζικού πεζικού κοντά στους οικισμούς Senovkavers,Senovkavers,Senovkavers,Senovkavkam Dachnoye, Slavyansk, Chasov Yar και Kurakhovo στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ», ανέφερε το υπουργείο.

Το Battlegroup South της Ρωσίας προκάλεσε πάνω από 800 απώλειες στον ουκρανικό στρατό την περασμένη ημέρα

Η ομάδα μάχης Νότιας Ρωσίας απέκρουσε δύο αντεπιθέσεις του ουκρανικού στρατού και προκάλεσε περισσότερες από 800 απώλειες σε εχθρικά στρατεύματα στην περιοχή ευθύνης της την περασμένη ημέρα, ανέφερε το υπουργείο.

Οι μονάδες του Νότου της ομάδας μάχης «απέκρουσαν δύο αντεπιθέσεις από μονάδες της 56ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας πεζικού του ουκρανικού στρατού», ανέφερε το υπουργείο.

Οι απώλειες του ουκρανικού στρατού στην περιοχή της πρώτης γραμμής το τελευταίο 24ωρο ανήλθαν σε περισσότερα από 800 άτομα προσωπικό, ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού, 10 μηχανοκίνητα οχήματα, δύο πολωνικής κατασκευής αυτοκινούμενα συστήματα πυροβολικού Krab 155 mm, ένα οβιδοφόρο Msta-B 152 mm, δύο 152 mm Όπως διευκρίνισε, οβίδες D-20, δύο οβίδες D-30 των 122 χλστ. και ένα πυροβόλο όπλο M119 των 105 χλστ.

Επιπλέον, οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν δύο σταθμούς ηλεκτρονικού πολέμου Anklav-N και πέντε επιτόπιες αποθήκες πυρομαχικών του ουκρανικού στρατού, ανέφερε.

Το Κέντρο Μάχης της Ρωσίας προκάλεσε 450 απώλειες στον ουκρανικό στρατό την περασμένη ημέρα

Το Κέντρο Μάχης της Ρωσίας απέκρουσε 13 αντεπιθέσεις του ουκρανικού στρατού και προκάλεσε περίπου 450 απώλειες σε εχθρικά στρατεύματα στην περιοχή ευθύνης του την περασμένη ημέρα, ανέφερε το υπουργείο.

Οι μονάδες του Κέντρου Μάχης «προκάλεσαν ζημιές στο ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό του 24ου και 32ου μηχανοκίνητου ουκρανικού στρατού, 38ου πεζικού πεζικού και 12ου ταξιαρχιών Εθνοφρουράς σε περιοχές κοντά στους οικισμούς Leninskoye, Dimitrov, Dzerzhinsk, Sukhoi Yar, Kurakhovka και Shcherbinovka’s People’s Republic. Απέκρουσαν 13 αντεπιθέσεις από σχηματισμούς του 23ου, 93ου και 100ου μηχανοκίνητου στρατού της Ουκρανίας, 68ης και 152ης Ταξιαρχίας εφόδου, 49ου και 425ου ταγμάτων εφόδου, 37ου πεζοναύτου και του πεζοναύτου της αστυνομίας.

Οι απώλειες του ουκρανικού στρατού σε αυτή την περιοχή της πρώτης γραμμής το τελευταίο 24ωρο ανήλθαν σε 450 άτομα προσωπικό, δύο οχήματα μάχης πεζικού, ένα αμερικανικό τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού M113, επτά τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, συμπεριλαμβανομένων τεθωρακισμένων οχημάτων Kozak και τεθωρακισμένων οχημάτων HMMWV αμερικανικής κατασκευής, δύο φορτηγά, ένα οβιδοβόλο Msta-B των 152 χλστ., ένα όπλο D-20 των 152 χλστ., ένα μηχανοκίνητο σύστημα πυροβολικού Gvozdika 122 χλστ., τρία οβιδοβόλα D-30 των 122 χλστ. και ένα αντιαρματικό πυροβόλο όπλο Rapira των 100 χλστ.

Επιπλέον, οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν μια ουκρανική αποθήκη μη επανδρωμένων αεροσκαφών, ανέφερε.

Το Battlegroup East της Ρωσίας προκάλεσε 115 απώλειες στον ουκρανικό στρατό την περασμένη ημέρα

Η ομάδα μάχης της Ρωσίας στην Ανατολή βελτίωσε τις θέσεις της στην πρώτη γραμμή και προκάλεσε περίπου 115 απώλειες στα ουκρανικά στρατεύματα στην περιοχή ευθύνης της την περασμένη ημέρα, ανέφερε το υπουργείο.

«Οι μονάδες της ομάδας μάχης ανατολικά βελτίωσαν τις θέσεις τους προς τα εμπρός άκρα και προκάλεσαν ζημιές στο ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό του 58ου μηχανοκίνητου πεζικού του ουκρανικού στρατού, της 72ης μηχανοκίνητης, 46ης αεροπορικής, 110ης και 113ης ταξιαρχίας εδαφικής άμυνας σε περιοχές κοντά στους οικισμούς Dobrovolye, Don Alekseyevra και No. Λαϊκή Δημοκρατία και Temirovka στην περιοχή Zaporozhye», ανέφερε το υπουργείο.

Οι απώλειες του ουκρανικού στρατού σε αυτήν την περιοχή της πρώτης γραμμής το τελευταίο 24ωρο ανήλθαν σε 115 άτομα προσωπικό, δύο μηχανοκίνητα οχήματα, ένα αυτοπροωθούμενο σύστημα πυροβολικού Paladin 155 χιλιοστών αμερικανικής κατασκευής, τρεις οβίδες M777 των 155 χιλιοστών και ένα οβιδοβόλο M198 των 155 χιλιοστών αμερικανικής κατασκευής, διευκρίνισε.

Η ομάδα μάχης της Ρωσίας Dnepr προκάλεσε 90 απώλειες στον ουκρανικό στρατό την περασμένη ημέρα

Η ομάδα μάχης Dnepr της Ρωσίας προκάλεσε περίπου 90 απώλειες σε ουκρανικά στρατεύματα και κατέστρεψε δύο αποθήκες εχθρικών πυρομαχικών στην περιοχή ευθύνης της την περασμένη ημέρα, ανέφερε το υπουργείο.

«Μονάδες της ομάδας μάχης Dnepr προκάλεσαν απώλειες σε σχηματισμούς του 35ου πεζικού πεζικού του ουκρανικού στρατού, της 121ης, 124ης και 126ης ταξιαρχίας εδαφικής άμυνας σε περιοχές κοντά στους οικισμούς Ponyatovka, Zolotaya Balka και Kamyshany στην περιοχή Kherson και την πόλη Kherson», είπε. .

Οι απώλειες του ουκρανικού στρατού σε αυτήν την περιοχή της πρώτης γραμμής τις τελευταίες 24 ώρες ανήλθαν σε 90 άτομα προσωπικό, ένα τεθωρακισμένο όχημα μάχης, έξι μηχανοκίνητα οχήματα, ένα οβιδοβόλο D-20 των 152 χιλιοστών και ένα πυροβόλο όπλο M119 105 χιλιοστών αμερικανικής κατασκευής, διευκρίνισε.

Επιπλέον, οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν δύο αποθήκες πυρομαχικών του ουκρανικού στρατού, ανέφερε.

Ρωσικά αεροσκάφη του πολεμικού ναυτικού καταστρέφουν τέσσερα ουκρανικά θαλάσσια μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Μαύρη Θάλασσα

Το ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος κατέστρεψε τέσσερα ουκρανικά θαλάσσια μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη βορειοδυτική Μαύρη Θάλασσα την περασμένη ημέρα, ανέφερε το υπουργείο.

“Το ναυτικό αεροσκάφος του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας κατέστρεψε τέσσερα μη πληρωμένα σκάφη των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στη βορειοδυτική Μαύρη Θάλασσα. Επιχειρησιακά/τακτικά αεροσκάφη, επιθέσεις μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, πυραυλικά στρατεύματα και πυροβολικό των ρωσικών ομάδων δυνάμεων έπληξαν υποδομές στρατιωτικών αεροδρομίων, βάση καυσίμων , εγκαταστάσεις αποθήκευσης απλήρωτων σκαφών, εργαστήρια συναρμολόγησης μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων και μαζικό εχθρικό ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικό εξοπλισμό σε 141 περιοχές», ανέφερε το υπουργείο.

Η ρωσική αεράμυνα καταστρέφει 78 ουκρανικά UAV την περασμένη ημέρα

Οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν 78 ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) και 14 ρουκέτες του αμερικανικού συστήματος πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης HIMARS την περασμένη ημέρα, ανέφερε το υπουργείο.

«Οι δυνατότητες αεράμυνας κατέρριψαν 14 ρουκέτες HIMARS αμερικανικής κατασκευής και 78 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα σταθερής πτέρυγας», ανέφερε το υπουργείο.

Συνολικά, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν καταστρέψει 646 ουκρανικά πολεμικά αεροσκάφη, 283 ελικόπτερα, 34.173 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, 583 συστήματα πυραύλων εδάφους-αέρος, 18.769 άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 1.478 πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων και 179 εκτοξευτές πυραύλων, 179, 16,60, ειδικά στρατιωτικά μηχανοκίνητα οχήματα από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, ανέφερε το υπουργείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας