Σε απεργιακό κλοιό το Υπουργείο “Εμπορίου” της Υγείας-Προκλητικός και ειρωνικός ο Α.Γεωργιάδης

197

Ιταμός όπως πάντα , θλιβερός όπως πάντα , ο υπουργός της μειοψηφίας . Τελικά η αθλιότητα έχει όνομα…

Π.Δ.

Mπλόκο στο υπουργείο Υγείας έκαναν σήμερα Πέμπτη (17/10) το πρωί οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία  που πραγματοποιούν 24ωρη πανελλαδική απεργία, απαιτώντας oυσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς τους, μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ανθρώπινα ωράρια και δωρεάν και δημόσια υγεία για όλο το λαό.

/01:Πριν λίγη ώρα εμφανίστηκε προκλητικός ο  υπουργός εμπορίου της Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης,  ο οποίος κατέφθασε και βρέθηκε ανάμεσα στους απεργούς. Εκεί κατά το σύνηθες ύφος του  προκάλεσε λέγοντας «Να ξέρει ο κόσμος ότι σήμερα ημέρα απεργίας όλα τα νοσοκομεία λειτουργούν κανονικά»  ενώ όταν οι συγκεντρωμένοι του τόνιζαν ότι εκπροσωπούν τους χιλιάδες συναδέλφους του σε όλη την Ελλάδα, εκείνος κατέφυγε σε φτηνές ειρωνείες, ρωτώντας τάχα «Πού είναι;».

Για ακόμα μια φορά έπαιξε την άθλια παράσταση ότι οι συνδικαλιστές εκπρόσωποι χιλιάδων γιατρών είναι μια «μειοψηφία που δεν εκφράζει κανέναν», ενώ την ίδια στιγμή ρωτούσε συνεχώς «πόσα λεφτά θέλετε;”

Ενώ, λοιπόν, συνεχώς οι συνδικαλιστές του απαντούσαν «όσα έχει αποφασίσει το Συμβούλιο της Επικρατείας», αυτός δεν απαντούσε τίποτε. Αλλά κι αν απαντούσε, θα έλεγε το γνωστό, χυδαίο παραμύθι που συνοψίζετε στο  «δεν το επιτρέπουν οι δημοσιονομικές αντοχές της χώρας». Οι ίδιες δημοσιονομικές αντοχές που επιτρέπουν δισεκατομμύρια από τους φόρους του ελληνικού λαού να κατευθύνονται για τα συμφέροντα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ και πως «υπάρχουν οροφές δαπανών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας