Φόβοι για νέο Βατερλώ «αλά Ρηγίλλης» στο Μαξίμου–Σκέψεις ακύρωσης εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ

197
Ακυρώνεται όπως όλα δείχνουν η εκδήλωση που είχε προγραμματίσει η ΟΝΝΕΔ για τις 19 Οκτωβρίου, καθώς στο Μαξίμου τρέμουν για το ενδεχόμενο της μικρή συμμετοχής, όπως έγινε στο γαλάζιο street party, στη Ρηγίλλης (4/10), όπου έλειπαν και οι Κώστα Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς και Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δηλαδή οι τρεις εν ζωή πρώην πρόεδροι της γαλάζιας παράταξης.

Θα μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση της γαλάζιας παράταξης ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει και ο πρωθυπουργός, ο οποίος μετά το ηχηρό χαστούκι των δύο πρώην πρωθυπουργών που έλειπαν από την Ρηγίλλης, ήθελε να περάσει ένα μήνυμα ενότητας και ανανέωσης, για να τους “χαμηλώσει το μπόι” και να τους ταυτίσει με το “παλιό”.

Τρόμος για τις ηχηρές απουσίες

Ένας άλλος φόβος που επικρατεί στο Μαξίμου και οδηγεί στην ακύρωση της εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ, είναι θα επισκιαστεί και πάλι από τις ηχηρές απουσίες των δύο πρώην προέδρων της ΝΔ, αλλά και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που πέρα από πρώην πρόεδρος του κόμματος, είναι από τα ιδρυτικά στελέχη της γαλάζιας νεολαίας και ήταν και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ (1984-1987).
Φαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ πιεσμένος εσωκομματικά και αυτό αποτυπώνεται και στη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγκρούσεις σε κομματικό επίπεδο έχουν γειωθεί και στη γαλάζια νεολαία και παράγονται φαινόμενα αδράνειας και έντονων αντιθέσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας