Medvedchuk (Ουκρανός πολιτικός): Έκαναν τον κλόουν Zelensky… παγκόσμιο ηγέτη

441
Μετατρέπουν την Ευρώπη σε στρατόπεδο συγκέντρωσης υποστήριξε ο Victor Medvedchuk
Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky και η αυλή του φαντάζονται τους εαυτούς τους ως κύριους στην Ευρώπη ανέφερε ο Victor Medvedchuk, επικεφαλής του κινήματος «Άλλη Ουκρανία» και ο πρώην αρχηγός του κόμματος «Πλατφόρμα της Αντιπολίτευσης – Για τη Ζωή» που έχει απαγορευτεί στην Ουκρανία.
«Από τη στιγμή που η δυτική προπαγάνδα έχει μετατρέψει έναν παράνομο κλόουν σε παγκόσμιο ηγέτη, ο Zelensky περιμένει τώρα από τη συλλογική Δύση να πάρει το ρίσκο και να τον ανεβάσει… στον θρόνο.
Παρά το γεγονός ότι η Ουκρανία του Zelensky καταρρέει, η συμμορία του βρίσκεται σε έκσταση για το … μεγαλείο της και εκθέτει αυτόν τον ναρκισσισμό.
Για παράδειγμα, το προεδρικό γραφείο αποκάλεσε την Ουκρανία ως την πιο δημοκρατική χώρα της Ευρώπης» είπε ο Medvedchuk μνημονεύοντας τα λόγια του επικεφαλής του προεδρικού γραφείου της Ουκρανίας, Andriy Yermak, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων πως «η Ουκρανία αξίζει να είναι στην ΕΕ πολύ περισσότερο από κάποια άλλη κράτη που είναι ήδη μέλη» και ότι από τη στιγμή που θα γίνει δεκτή, θα είναι «αμέσως ανάμεσα στα κορυφαία μέλη της ΕΕ».
«Όπως βλέπουμε, κανείς δεν πρόκειται να γίνει ισότιμο μέλος…

Έχει ήδη ανακοινωθεί ότι νέα αφεντικά θα έρθουν εκεί και θα επιβάλλουν τους κανόνες τους.

Και αυτό είναι δίκαιο, η ΕΕ αξίζει τα νέα αφεντικά» υποστήριξε ο Medvedchuk, επισημαίνοντας ότι «σήμερα δεν είναι η Ρωσία, αλλά η ναζιστική Ουκρανία που ονειρεύεται να είναι η χωροφυλακή της Ευρώπης».
«Και αυτό είναι ένα πολύ πραγματικό σενάριο, από τη στιγμή που η διαδικασία για τη μετατροπή της Ευρώπης σε στρατόπεδο συγκέντρωσης έχει ήδη αρχίσει.
Προφανώς και αυτό το σενάριο δεν έχει γραφεί στο Κίεβο, η συμμορία του Zelensky απλά το εκτελεί, για αυτό και συμπεριφέρονται με τόση θρασύτητα στην πολιτική σκηνή» λέει ο Medvedchuk, αναφέροντας πως έχουν μετατρέψει την Ουκρανία σε στρατόπεδο συγκέντρωσης και ότι θέλουν να επεκτείνουν το έδαφος του και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας