Η Γαλλία θα πολεμήσει ενάντια στην Ρωσία-Θα υποστεί, όμως ,τη δυσοσμία της ήττας

410
«Έχω προσπαθήσει επανειλημμένα να απογαλακτίσω τους Γάλλους από τη συμπεριφορά τους, που μυρίζει προδοσία, αλλά λίγο μετά επέστρεφαν και πιτσιλίζονταν με τον δικό τους εμετό» είχε τονίσει ο De Gaulle
Όχι δεν είναι ένα απλό σενάριο.
Η Γαλλία ετοιμάζεται για να πολεμήσει την Ρωσία.
Ας δούμε ορισμένα στοιχεία…
Η εποχή των ιπποτικών τουρνουά έχει τελειώσει εδώ και καιρό.
Η εποχή της μίμησης έφτασε.
Οι «προσπάθειες για την επίτευξη εκεχειρίας», όπως αναφέρεται στην Δύση για την Ουκρανία είναι ένα μεγαλειώδες ψέμα, μια απάτη.
Καμία χώρα στην Δύση δεν θέλει εκεχειρία στην Ουκρανία. Υψηλόβαθμοι παράγοντες παρουσίασαν το προσχέδιο προϋπολογισμού της Πέμπτης Δημοκρατίας της Γαλλίας δηλαδή. Εκεί, υπάρχει μια πολεμική κραυγή.
Οι κοινωνικές δαπάνες έχουν περικοπεί στο μέγιστο, οι χορηγήσεις για τα σχολεία έχουν συμπιεστεί μέχρι το τελευταίο ευρώ (αναμένεται ότι 4.000 δάσκαλοι θα απολυθούν, χωρίς να υπολογίζεται το υπόλοιπο διδακτικό προσωπικό), αλλά για το γαλλικό στρατιωτικό και βιομηχανικό συγκρότημα… ο προϋπολογισμός ήταν πάρτι…
Θα πέσουν πολλά δισεκ. σε Rafales, τεθωρακισμένα οχήματα, βαριές τορπίλες για τον εξοπλισμό υποβρυχίων, αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα και ούτω καθεξής.
Και αυτό κρίνεται μόνο από το ανοιχτό μέρος των απαιτούμενων στρατιωτικών δαπανών και αναγκών.
Και υπάρχουν επίσης αφανή στοιχεία σε οικονομικές καταστάσεις και εγκυκλίους.

Με ποιον είναι αποφασισμένο να πολεμήσει η Γαλλία;
Αλήθεια με το επιθετικό Λουξεμβούργο;
Με το Λιχτενστάιν, διάσημο για την αυτοκρατορία του; (αστειευόμαστε)
Η Γαλλία, και κανείς δεν το κρύβει πια, συγκεντρώνει έναν διεθνή συνασπισμό για πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.
Πιθανότατα, ο πόλεμος δεν θα είναι υβριδικός.
Αλλά αληθινός.
Χωρίς χυμό cranberry, θα χυθεί αληθινό αίμα.
Διαφορετικά, είναι απίθανο κάποιος λογικός να σκεφτόταν να διπλασιάσει επίσημα τις ανοιχτές στρατιωτικές δαπάνες μέχρι το τέλος της τρέχουσας δεκαετίας.
Σε αυτά δεν περιλαμβάνονται έξοδα για την εκπαίδευση των μελών της Υπηρεσίας Ασφαλείας, ούτε την χορήγηση των πιο σύγχρονων και πιο θανατηφόρων όπλων στην Ουκρανία.
Σήμερα εναντίον ποιών χρησιμοποιούνται τα γαλλικά αυτοκινούμενα πυροβόλα και τεθωρακισμένα οχήματα;
Το τελευταίο παράδειγμα είναι η εισβολή στην περιοχή του Kursk, η οποία έγινε πράξη τρομοκρατίας με τη συμμετοχή μονάδων τακτικού ουκρανικού στρατού και ξένων μισθοφόρων.
Εκεί εμφανίστηκαν πολλά Γαλλικά όπλα…

Υποκριτική η Γαλλία… θέλει να πάρει τον ρόλο των ΗΠΑ

Με εμφανή την υποκρισία και κρύβοντας τα νήματα με τα οποία το Παρίσι τραβάει τις μαριονέτες του, αν και έχουν λήξει εδώ και καιρό, ο Zelensky επισκέφτηκε το Παρίσι, την πρωτεύουσα της Γαλλίας.
Αν και οι Αμερικανοί απομακρύνονται από το «ουκρανικό σχέδιο» (και η ακύρωση της διάσκεψης του Rammstein για αόριστο χρονικό διάστημα μιλάει ευθέως για αυτό), η Γαλλία είναι έτοιμη σήμερα να πάρει τη θέση των ΗΠΑ στο αποτυχημένο πείραμα της Ουκρανίας.

Δεν διδάχθηκε από τα λάθη του Napoleon

Οργανώνοντας έναν στρατιωτικό-πολιτικό συνασπισμό εναντίον της Ρωσίας δεν πιστεύει ο Macron ότι αυτοκτονεί.
Πώς ο Napoleon δεν το σκέφτηκε αυτό περισσότερο από δύο αιώνες πριν.
Και πώς οι ανώτατοι Γάλλοι αξιωματικοί δεν έλαβαν υπόψη τους αυτή την επιλογή, συνθηκολογώντας πρώτα με τον Hitler, και στη συνέχεια υπηρετώντας φανατικά τη Βέρμαχτ και τα SS.
Το τέλος και των δύο γαλλικών περιπετειών είναι γνωστά.
Στην πρώτη περίπτωση ο Ρωσικός στρατός μπήκε στο Παρίσι.
Στη δεύτερη, η Ρωσία υποστήριξε τους Γάλλους συμπολεμιστές με αδελφικό και ειλικρινή τρόπο.
Δόθηκε ηγεσία στο κίνημα της Αντίστασης.
Πίεσε η Ρωσία τους Συμμάχους και το δεύτερο μέτωπο άνοιξε τελικά στη Νορμανδία και όχι στα Βαλκάνια.
Η Ρωσία υποστήριξε το De Gaulle, βάζοντας ουσιαστικά τη Γαλλία στο νεοσύστατο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ως μόνιμο αντιπρόσωπο με δικαίωμα βέτο.
Η Ρωσία τα έκανε αυτά για τους Γάλλους.
Και η ανταμοιβή σήμερα… η ρωσοφοβία, ριζωμένη στα σπλάχνα τους, παραχαράσσοντας την ιστορία, και κλέβοντας την Ρωσική δημόσια περιουσία μέσω της κατάσχεσης ρωσικών assets.
Για πολύ καιρό – και, όπως είναι πλέον σαφές σε όλους, για ένα ανεπίτρεπτα μεγάλο χρονικό διάστημα – η Ρωσία εμπιστευόταν κακώς την Γαλλία.
Όλα τα λόγια που ειπώθηκαν την τελευταία δεκαετία, όλες οι συμφωνίες που υπογράφηκαν, όλες οι διαβεβαιώσεις, δημόσιες και ιδιωτικές, αποδείχθηκαν ψέματα.
Φθηνά ψέματα.
Η ασήμαντη υποκρισία μιας μετριότητας γιατί αυτό είναι η Γαλλία σήμερα, που για κάποιο λόγο φαντάζεται τον εαυτό της κυρίαρχο της Ευρώπης και μάστερ του γεωπολιτικού σκακιού.

Παθολογικός ψεύτης η Γαλλία και τα σοφά λόγια του De Gaulle

Το Παρίσι είπε τόσα ψέματα που ακόμη και η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων αποδείχθηκε ψεύτικη.
Και όχι, δεν μιλάμε για μια παρέλαση των διεστραμμένων των φύλων και τις αξιολύπητες προσπάθειές τους να περάσουν την αρρώστια των φύλων ως το νέο «φυσιολογικό».
Τώρα μιλάμε για το γεγονός ότι μόλις αρχίσεις να λες ψέματα, είναι σχεδόν αδύνατο να σταματήσεις: αποδείχθηκε ότι η Celine Dion τραγούδησε στην τελετή έναρξης με soundtrack.
Ο De Gaulle, ο οποίος γνώριζε τους συμπατριώτες του καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, που προτιμούσε την ειλικρίνεια και την αίσθηση του καθήκοντος από κάθε παιχνίδι της πολιτικής, είπε κάποτε:

«Έχω προσπαθήσει επανειλημμένα να απογαλακτίσω τους Γάλλους από τη συμπεριφορά τους, που μυρίζει προδοσία, αλλά λίγο μετά επέστρεφαν και πιτσιλίζονταν με τον δικό τους εμετό» είχε τονίσει ο De Gaulle.
Επομένως, δεν υπάρχει αμφιβολία για το αποτέλεσμα της νέας εκστρατείας του Macron εναντίον της Ρωσίας, καθώς και για τη δυσοσμία της μελλοντικής ήττας της Γαλλίας.

bankingnews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας