Ρωσικές δυνάμεις έπληξαν ουκρανικές ενεργειακές εγκαταστάσεις κρίσιμες για την αμυντική βιομηχανία

316

Ενημέρωση Ρωσικού Υπ.Αμ.

Ρωσικά τακτικά αεροσκάφη, drones κρούσης, πυραυλικές δυνάμεις και μονάδες πυροβολικού έπληξαν τις εγκαταστάσεις ενεργειακής υποδομής που ακολούθησε τη λειτουργία της αμυντικής βιομηχανίας, καθώς και εχθρικά στρατεύματα και εξοπλισμό σε 146 περιοχές

ΜΟΣΧΑ, 12 Οκτωβρίου /TASS/. Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έπληξαν τις ουκρανικές ενεργειακές εγκαταστάσεις κρίσιμες για την αμυντική βιομηχανία της χώρας, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Ρωσικά τακτικά αεροσκάφη, drones κρούσης, πυραυλικές δυνάμεις και μονάδες πυροβολικού έπληξαν τις εγκαταστάσεις ενεργειακής υποδομής που ακολούθησαν τη λειτουργία της αμυντικής βιομηχανίας, καθώς και εχθρικά στρατεύματα και εξοπλισμό σε 146 περιοχές», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ομάδα μάχης Dnepr της Ρωσίας κάνει την Ουκρανία να χάσει έως και 70 στρατιώτες, αποθήκη πυρομαχικών

Μονάδες της ρωσικής ομάδας μάχης Dnepr έκαναν την Ουκρανία να χάσει έως και 70 στρατιώτες και μια αποθήκη πυρομαχικών την περασμένη ημέρα, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

“Μονάδες της Battlegroup Dnepr χτύπησαν τα στρατεύματα και τον εξοπλισμό της 31ης και 118ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας, της 141ης ταξιαρχίας πεζικού των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, της 35 ταξιαρχίας Πεζοναυτών, της 103ης και 108ης ταξιαρχίας εδαφικής άμυνας κοντά στην περιοχή Kazatskoye, Kazatskoveskoi Kher, No. , Belogorye και Malaya Tokmachka στην περιοχή Zakhorozhe Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις χάνουν έως και 70 στρατιώτες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο εχθρός έχασε επίσης επτά μηχανοκίνητα οχήματα, ένα αυτοκινούμενο οβιδοβόλο Bogdana 155 mm, ένα μεραρχιακό πυροβόλο D-44 των 85 mm και ένα σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου Bukovel-AD. Εξάλλου, οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν μια ουκρανική αποθήκη πυρομαχικών.

Η Ουκρανία χάνει έως και 640 στρατιώτες στην περιοχή ευθύνης της Ρωσικής Ομάδας Μάχης Νότου

Η Ουκρανία έχασε έως και 640 στρατιώτες και ένα σουηδικής κατασκευής αυτοκινούμενο οβιδοβόλο Archer στην περιοχή ευθύνης της ρωσικής ομάδας μάχης Νότια την περασμένη ημέρα, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

“Οι μονάδες του Battlegroup South πραγματοποίησαν ενεργές επιχειρήσεις, <…> κάνοντας τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις να χάσουν έως και 640 στρατιώτες, ένα αυτοκινούμενο οβιδοβόλο Archer σουηδικής κατασκευής, ένα οβιδοβόλο M777 155 χλστ. κατασκευής ΗΠΑ, ένα Msta-B 152 mm και δύο οβίδες D-30 των 122 mm καταστράφηκαν έξι αποθήκες πυρομαχικών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Ουκρανία χάνει έως και 110 στρατιώτες στην περιοχή ευθύνης της Ρωσικής Ομάδας Μάχης Βορρά

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχασαν έως και 110 στρατιώτες και στην περιοχή ευθύνης της Ρωσικής Ομάδας Μάχης Βορρά την περασμένη ημέρα, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

“Μονάδες της Battlegroup North που δραστηριοποιούνται στις περιοχές Liptsy και Volchansk νίκησαν τις δυνάμεις της 57ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων και της 113ης Ταξιαρχίας Εδαφικής Άμυνας κοντά στο Velikiye Prokhody και το Volchanskiye Khutora στην περιοχή Kharkov. Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχασαν μέχρι Καταστράφηκαν 110 στρατιώτες, οκτώ μηχανοκίνητα οχήματα και μια αποθήκη ανεφοδιασμού D-30 122 χλστ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας