Δήλωση Μ. Ζαχάροβα, για τις “απειλές” του Ισραήλ κατά Τουρκίας και Ερντογάν

1600

Παρέμβαση επίσης του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών με δήλωση της εκπροσώπου του Μαρίας Ζαχάροβα, για τις “απειλές” του Ισραήλ κατά της Τουρκίας και του Ερντογάν:

“Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Κατς συνέκρινε τον Τούρκο πρόεδρο με τον εκτελεσμένο επικεφαλής του Ιράκ. Δήλωσε: « Ο Ερντογάν ακολουθεί τα βήματα του Σαντάμ Χουσεΐν και απειλεί να επιτεθεί στο Ισραήλ. Ας του θυμίσουμε τι συνέβη εκεί και πώς τελείωσαν όλα».
Σε αυτή την δήλωση επισύναψε μια φωτογραφία του βασανισμένου Χουσεΐν.

Από όσο θυμάμαι, «αυτό που συνέβη στο Ιράκ» ήταν μια επίθεση των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας και άλλων χωρών του ΝΑΤΟ, καθώς και άλλων που συντάχτηκαν με αυτές, σε ένα κυρίαρχο κράτος με ψευδή προσχήματα.
– Και πριν από αυτό, η αμερικανική κυβέρνηση έλεγε επίμονα ψέματα και προπαγάνδιζε τα ψέματά της σχετικά με την υποτιθέμενη παρουσία όπλων μαζικής καταστροφής στο Ιράκ.
– Στη συνέχεια ακολούθησε η παράνομη κατοχή του Ιράκ από Δυτικούς, η εγκληματική δολοφονία του νόμιμου ηγέτη ενός κυρίαρχου κράτους, μια αλυσίδα από παράφρονες εκτελέσεις και αντίποινα εναντίον αξιωματούχων και πολιτών και πολλά χρόνια εμπαιγμού του ιρακινού κράτους.
– Κανείς δεν μέτρησε καν πόσοι άμαχοι πέθαναν – υπάρχουν εκτιμήσεις για αριθμούς σε εκατοντάδες χιλιάδες και ακόμη και ένα εκατομμύριο.
– Εκδιωχθέντες από τη χώρα τους, ιρακινοί πέρασαν στην παρανομία και, όχι χωρίς δυτική συμμετοχή και βοήθεια , μετατράπηκαν σε ISIS.

Αυτό που συνέβη λόγω υπαιτιότητας των Ηνωμένων Πολιτειών στο Ιράκ, έχει γίνει συνώνυμο με το απόλυτο κακό της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, την εγκληματική φύση και τον καταστροφικό προσανατολισμό της.

Αυτά τα λόγια του Ισραηλινού υπουργού σημαίνουν ότι καλεί να ακολουθηθούν τέτοιες δραστηριότητες;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας