Τα ρωσικά στρατεύματα απελευθέρωσαν την κοινότητα Ivano-Daryevka στο DPR την περασμένη ημέρα

1526

ΜΟΣΧΑ, 23 Ιουλίου. /TASS/. Τα ρωσικά στρατεύματα απελευθέρωσαν την κοινότητα Ivano-Daryevka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ (DPR) την περασμένη ημέρα στο πλαίσιο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, ανέφερε την Τρίτη το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Οι μονάδες της Νότιας ομάδας μάχης απελευθέρωσαν τον οικισμό Ivano-Daryevka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ ως αποτέλεσμα ενεργών επιχειρήσεων και κέρδισαν πιο πλεονεκτικές θέσεις», ανέφερε το υπουργείο σε δήλωση.

Τα ρωσικά στρατεύματα αποκρούουν τρεις ουκρανικές αντεπιθέσεις στην περιοχή του Χάρκοβο την περασμένη ημέρα

Η ομάδα μάχης της Ρωσίας Βορράς απέκρουσε τρεις αντεπιθέσεις του ουκρανικού στρατού και προκάλεσε περίπου 170 απώλειες σε εχθρικά στρατεύματα στην περιοχή του Χάρκοβο την περασμένη ημέρα, ανέφερε το υπουργείο.

“Μονάδες μάχης του Βορρά προκάλεσαν ζημιές στο ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό της 71ης εδαφικής άμυνας του ουκρανικού στρατού, της 107ης και της 127ης εδαφικής άμυνας και της 13ης Εθνικής Φρουράς σε περιοχές κοντά στους οικισμούς Staritsa, Krugloye, Volchansk και Liptsy στην περιοχή Kharkov. Απέκρουσαν με τρεις αντεπιθέσεις Ομάδες επίθεσης της 42ης μηχανοκίνητης, 57ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας πεζικού και της 92ης αεροπορικής επίθεσης του ουκρανικού στρατού», ανέφερε το υπουργείο.

Οι απώλειες του ουκρανικού στρατού σε αυτήν την περιοχή της πρώτης γραμμής το τελευταίο 24ωρο ανήλθαν σε 170 άτομα προσωπικό, πέντε μηχανοκίνητα οχήματα, ένα πολωνικής κατασκευής σύστημα αυτοκινούμενο πυροβολικό Krab 155 mm, δύο οβίδες M777 των 155 χλστ. ΗΠΑ, ένα οβιδοβόλο Msta-B 152 χλστ., τρία 152 χιλιοστά D-20 οβίδες, 122 χιλιοστά D-30 και μια αποθήκη πυρομαχικών πεδίου, διευκρίνισε.

Η ομάδα μάχης της Ρωσίας στη Δύση προκάλεσε 490 απώλειες στον ουκρανικό στρατό την περασμένη ημέρα

Η Ρωσική Ομάδα Μάχης Δύση βελτίωσε τις θέσεις της στην πρώτη γραμμή και προκάλεσε περίπου 490 απώλειες στα ουκρανικά στρατεύματα στην περιοχή ευθύνης της την περασμένη ημέρα, ανέφερε το υπουργείο.

«Οι μονάδες της Δυτικής Ομάδας Μάχης βελτίωσαν τις θέσεις τους στην πρώτη γραμμή και προκάλεσαν απώλειες στην 43η, 63η και 116η μηχανοποιημένη, 4η τανκ και 3η ταξιαρχία εφόδου του ουκρανικού στρατού και στην 12η ταξιαρχία ειδικών επιχειρήσεων του Αζόφ [που κηρύχθηκε εκτός νόμου στη Ρωσία ως τρομοκρατική οργάνωση] κοντά στο Σινκοβόβουκα και το Ζάγκο. Η περιοχή του Χάρκοβο, το Τόρσκογιε στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και το δασαρχείο Σερεμπριάνσκι απέκρουσαν δύο αντεπιθέσεις από σχηματισμούς της 66ης μηχανοκίνητης και 112ης εδαφικής αμυντικής ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού.

Οι απώλειες του ουκρανικού στρατού στην περιοχή της πρώτης γραμμής το τελευταίο 24ωρο ανήλθαν σε 490 άτομα προσωπικό, ένα άρμα μάχης, ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού M113 αμερικανικής κατασκευής, οκτώ μηχανοκίνητα οχήματα, ένα αεροσκάφος M198 αμερικανικής κατασκευής 155 χλστ., ένα οβιδοβόλο Msta-B 152 χλστ. 152 mm D-20, 122 mm D-30, US-105 mm M119 και βρετανικής κατασκευής 105 mm L119, διευκρίνισε.

Επιπλέον, τα ρωσικά στρατεύματα κατέστρεψαν δύο επιτόπιες αποθήκες πυρομαχικών του ουκρανικού στρατού, ανέφερε.

Το Battlegroup South της Ρωσίας προκάλεσε 750 απώλειες στον ουκρανικό στρατό την περασμένη ημέρα

Η ομάδα μάχης Νότιας Ρωσίας προκάλεσε περίπου 750 απώλειες σε ουκρανικά στρατεύματα στην περιοχή ευθύνης της την περασμένη ημέρα, ανέφερε το υπουργείο.

Οι μονάδες της Νότιας ομάδας μάχης «προκάλεσαν ζημιές στο ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό των 23ης, 24ης, 30ης, 53ης και 93ης μηχανοποιημένης, 5ης επίθεσης, 10ης επίθεσης στο βουνό, 46ου και 81ου αεροσκάφους του ουκρανικού στρατού, 114ου και 117ου στρατού του ουκρανικού στρατού κοντά στον οικισμό της εδαφικής άμυνας της Καλλιάδας , Verkhnekamenskoye, Antonovka, Krasnogorovka, Konstantinovka, Zaliznyanskoye και Chasov Yar στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ, οι απώλειες του ουκρανικού στρατού ανήλθαν σε 750 άτομα προσωπικό, ένα θωρακισμένο όχημα μάχης Kozak και έξι μηχανοκίνητα οχήματα», ανέφερε το υπουργείο.

Σε πυρά με αντιμπαταρίες, τα ρωσικά στρατεύματα κατέστρεψαν έναν εκτοξευτή πολλαπλών ρουκετών Grad, τέσσερις οβίδες D-20 των 152 χλστ., ένα οβιδοβόλο M198 των 155 χλστ., ένα οβιδοβόλο D-30 των 122 χλστ. και δύο οβίδες Μ119 των 105 χλστ. αμερικανικής κατασκευής, διευκρίνισε.

Επιπλέον, τα ρωσικά στρατεύματα κατέστρεψαν δύο σταθμούς ηλεκτρονικού πολέμου της Ουκρανίας Anklav-N, δύο σταθμούς ραντάρ αντιμπαταριών AN/TPQ-50 αμερικανικής κατασκευής και έξι αποθήκες πυρομαχικών.

Το Κέντρο Μάχης της Ρωσίας προκάλεσε πάνω από 405 απώλειες στον ουκρανικό στρατό την περασμένη ημέρα

Το Κέντρο Μάχης της Ρωσίας κατέστρεψε άλλο ένα αμερικανικό άρμα μάχης Abrams και προκάλεσε περισσότερες από 405 απώλειες στα ουκρανικά στρατεύματα στην περιοχή ευθύνης του την περασμένη ημέρα, ανέφερε το υπουργείο.

«Οι μονάδες του Κέντρου Ομάδων Μάχης βελτίωσαν την τακτική τους θέση και προκάλεσαν απώλειες σε σχηματισμούς του ουκρανικού στρατού 31ου, 41ου και 47ου μηχανοποιημένου, 25ου αεροπορικής επίθεσης και 109ης ταξιαρχίας εδαφικής άμυνας σε περιοχές κοντά στους οικισμούς Toretsk, Dimitrov, Grodovka, Rozovkayovasya, Στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ, το τελευταίο 24ωρο απέκρουσαν έξι αντεπιθέσεις των 32ης, 53ης και 151ης μηχανοκίνητης, 68ης Τζέγκερ και 95ης ταξιαρχίας αεροπορικής επίθεσης του ουκρανικού στρατού.

Οι απώλειες του ουκρανικού στρατού σε αυτήν την περιοχή της πρώτης γραμμής το τελευταίο 24ωρο ανήλθαν σε περισσότερα από 405 άτομα προσωπικό, τρία άρματα μάχης, συμπεριλαμβανομένου ενός αμερικανικού άρματος μάχης M1A1 Abrams, τρία τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, δύο φορτηγά, ένα αυτοπροωθούμενο σύστημα πυροβολικού Bogdana 155 mm. ένα οβιδοβόλο Msta-B των 152 χλστ., ένα μηχανοκίνητο σύστημα πυροβολικού Gvozdika των 122 χλστ., ένα όπλο D-30 των 122 χλστ. και ένα αντιαρματικό πυροβόλο όπλο Rapira των 100 χλστ., διευκρίνισε.

Επιπλέον, τα ρωσικά στρατεύματα κατέστρεψαν τρεις επιτόπιες αποθήκες πυρομαχικών του ουκρανικού στρατού, ανέφερε το υπουργείο.

Το Battlegroup East της Ρωσίας χτυπά τέσσερις ταξιαρχίες ουκρανικού στρατού την περασμένη ημέρα

Η Ομάδα Μάχης της Ρωσίας στην Ανατολή χτύπησε τέσσερις ταξιαρχίες ουκρανικού στρατού και προκάλεσε περίπου 115 απώλειες σε εχθρικά στρατεύματα στην περιοχή ευθύνης της την περασμένη ημέρα, ανέφερε το υπουργείο.

«Μονάδες της ομάδας μάχης της Ανατολής προκάλεσαν ζημιές στο ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό του 72ου μηχανοκίνητου στρατού του ουκρανικού στρατού, του 37ου πεζικού πεζικού, της 129ης εδαφικής άμυνας και της 17ης ταξιαρχίας της Εθνικής Φρουράς σε περιοχές κοντά στους οικισμούς Vodyanoye, Vremevka, Prechistovka, Makarovka και Razdoletsknoye’s Republic’s. “, ανέφερε το υπουργείο.

Οι απώλειες του ουκρανικού στρατού σε αυτήν την περιοχή της πρώτης γραμμής το τελευταίο 24ωρο ανήλθαν σε 115 άτομα προσωπικό, επτά μηχανοκίνητα οχήματα, ένα βρετανικής κατασκευής ρυμουλκούμενο οβιδοβόλο FH70 155 χλστ., ένα οβιδοβόλο M777 των 155 χλστ. και ένα οβιδοβόλο D-20 των 152 χλστ.

Η ομάδα μάχης της Ρωσίας Dnepr προκάλεσε 110 απώλειες στον ουκρανικό στρατό την περασμένη ημέρα

Η ομάδα μάχης Dnepr της Ρωσίας προκάλεσε περίπου 110 απώλειες σε ουκρανικά στρατεύματα και κατέστρεψε μια αποθήκη εχθρικών πυρομαχικών στην περιοχή ευθύνης της την περασμένη ημέρα, ανέφερε το υπουργείο.

«Μονάδες της ομάδας μάχης Dnepr προκάλεσαν απώλειες σε σχηματισμούς του 65ου μηχανοκίνητου στρατού του ουκρανικού στρατού, του 141ου πεζικού, της 128ης ορεινής επίθεσης και της 126ης ταξιαρχίας εδαφικής άμυνας σε περιοχές κοντά στους οικισμούς Novodanilovka και Novoandreyevka στην Περιφέρεια Zaporozhye και την περιοχή Tokarozhye». .

Οι απώλειες του ουκρανικού στρατού σε αυτήν την περιοχή της πρώτης γραμμής το τελευταίο 24ωρο ανήλθαν σε 110 άτομα προσωπικό, οκτώ μηχανοκίνητα οχήματα, ένα αεροσκάφος M777 αμερικανικής κατασκευής 155 χλστ., ένα οβιδοβόλο M119 105 χλστ., έναν σταθμό ηλεκτρονικού πολέμου Bukovel-AD και μια αποθήκη πυρομαχικών. , διευκρίνισε.

Τα ρωσικά στρατεύματα εξαφάνισαν ουκρανικά ραντάρ, χώρο παραγωγής UAV την περασμένη ημέρα

Τα ρωσικά στρατεύματα κατέστρεψαν ένα ουκρανικό κινητό ραντάρ και μια μονάδα παραγωγής UAV (μη επανδρωμένο εναέριο όχημα) την περασμένη ημέρα, ανέφερε το υπουργείο.

«Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου, επιχειρησιακά/τακτικά αεροσκάφη, μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, πυραυλικά στρατεύματα και πυροβολικό των ρωσικών ομάδων δυνάμεων κατέστρεψαν έναν κινητό σταθμό ραντάρ εντοπισμού και παρακολούθησης στόχων ST-68 και ένα εργαστήριο παραγωγής UAV και χτύπησαν Ουκρανικό ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικός εξοπλισμός σε 138 τοποθεσίες», ανέφερε το υπουργείο.

Η ρωσική αεράμυνα καταστρέφει 151 ουκρανικά UAV, 15 ρουκέτες HIMARS την περασμένη ημέρα

Οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν 151 ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) και 15 αμερικανικής κατασκευής πυραύλους HIMARS την τελευταία ημέρα, ανέφερε το υπουργείο.

«Οι δυνατότητες αεράμυνας κατέρριψαν τρεις κατευθυνόμενες αεροπορικές βόμβες Hammer γαλλικής κατασκευής, 15 ρουκέτες του αμερικανικού συστήματος πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης HIMARS και 151 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, συμπεριλαμβανομένων 82 πάνω από το έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας», ανέφερε το υπουργείο.

Συνολικά, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν καταστρέψει 630 ουκρανικά πολεμικά αεροσκάφη, 278 ελικόπτερα, 28.269 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, 554 συστήματα πυραύλων εδάφους-αέρος, 16.638 άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 1.382 πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων και 129 εκτοξευτές πυραύλων, 129, 23.977 ειδικά στρατιωτικά μηχανοκίνητα οχήματα από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, ανέφερε το υπουργείο.

ΕΤΙΚΈΤΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας