Δημοσιογράφος-αντάρτης O’ Keefe: Πράκτορες του S.S. επικοινώνησαν μαζί μου-Θα μιλήσουν

544

Ο James O’Keefe είναι Αμερικανός συντηρητικός αντισυμβατικός δημοσιογράφος, που περιγράφει τον εαυτό του σαν “guerilla journalist” (δημοσιογράφος-αντάρτης). Μία περιγραφή που είναι αρκετά ακριβής. Είναι ο ιδρυτής του Project Veritas από την ηγεσία του οποίου υποχρεώθηκε να αποχωρήσει το 2023, μίας ΜΚΟ η οποία απασχολούσε κατάσκοπους/δημοσιογράφους οι οποίοι εισχωρούσαν σε συσκέψεις εταιρειών, ΜΚΟ κλπ, τις βιντεοσκοπούσαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και στη συνέχεια τις δημοσιοποιούσαν. Μετά την αποχώρησή του από το Project Veritas, ίδρυσε το O’Keefe Media Group στο οποίο αναφέρεται στην ανάρτηση που ακολουθεί.

Καλα ΝΕΑ. Μερικοί πράκτορες του S.S. έχουν επικοινωνήσει με το @OKeefeMedia
Βάζουν τα κλάματα, είναι απογοητευμένοι.

Υπάρχει το φυσικό θάρρος να πολεμήσεις, και μετά υπάρχει μια πιο σπάνια μορφή ηθικού θάρρους για να έχεις τα “κάκαλα” για να σηκωθείς δημόσια.

Ξέρω ότι θα το κάνουν σύντομα. 9143159415 (σήμα)

Δεν ξέρουμε αν έχουν βάση τα όσα λέει ο O’ Keefe, αν πραγματικά τον έχουν πλησιάσει με πληροφορίες δυσαρεστημένοι πράκτορες του Secret Service, ή απλά προσπαθεί να προκαλέσει μία τέτοια κίνηση. Έτσι κι αλλιώς, στην υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του Τραμπ τα ψέματα που γράφονται είναι περισσότερα από τις αλήθειες.

Το γεγονός πάντως είναι ότι ο O’ Keefe, παρ’ όλο που προσπαθούν να τον εμφανίσουν σαν αναξιόπιστο, κάθε άλλο παρά “νούμερο” είναι – πράγμα που τεκμαίρεται από τα αποτελέσματα που είχαν παλιότερες έρευνές του που έχουν οδηγήσει σε παραιτήσεις ανώτατων στελεχών ΜΜΕ, έκαναν ΜΚΟ να κοντέψουν να κλείσουν και να διασωθούν τελικά στο τσακ από το Αμερικάνικο κράτος κλπ.

Ας το έχουμε λοιπόν και αυτό στα υπόψη να δούμε που και αν θα οδηγήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας