Ο Μακρόν ανακοίνωσε την ετοιμότητά του για διάλογο με τον Πούτιν

1269

Μετρ της κυβίστησης ο Γάλλος Πρόεδρος. Τώρα, παραμονές εκλογών στη Γαλλία, είναι έτοιμος για διάλογο με τον Πούτιν. Το μόνο που δεν γνωρίζει είναι αν ο Πούτιν είναι ακόμα διατεθειμένος για διάλογο με ένα….υπό προθεσμία Πρόεδρο….

Π.Δ.

Ο Γάλλος πρόεδρος σημείωσε ότι θα συζητήσει με τον αρχηγό του ρωσικού κράτους, ειδικότερα, «το θέμα των πυρηνικών σταθμών παραγωγής ενέργειας».

ΠΑΡΙΣΙ, 25 Ιουνίου. /TASS/. Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι θα συνεχίσει τον διάλογο με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Θα συνέχιζα τον διάλογο με τον Βλαντιμίρ Πούτιν», είπε ο Μακρόν στο podcast του Generation Do It Yourself «Όχι, τους τελευταίους μήνες [δεν έχουμε επικοινωνήσει], αλλά δεν αποκλείω την πιθανότητα συζήτησης για το ένα ή το άλλο θέμα. ”

Ο Μακρόν σημείωσε ότι «πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου». «Λέω απολύτως ειλικρινά: πιστεύω ότι είναι πάντα σημαντικό να συνεχίζεται ο διάλογος», είπε ο πρόεδρος.

Ο Γάλλος ηγέτης πρόσθεσε ότι θα συζητήσει με τον αρχηγό του ρωσικού κράτους, ειδικότερα, «το θέμα των πυρηνικών σταθμών», χωρίς να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε.

Ο Πούτιν δήλωσε προηγουμένως ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να αλληλεπιδράσει με το Παρίσι εάν η γαλλική πλευρά έχει τέτοιο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τον αρχηγό του Ρώσου κράτους, αυτός και ο Μακρόν είχαν καλή εργασιακή σχέση, αλλά ο Γάλλος πρόεδρος την τερμάτισε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας