Γάζα:-Ξεκληρίστηκε η οικογένεια ανταποκριτή του Al Jazeera από ισραηλινό βομβαρδισμό

1237

Το έμαθε ενώ ήταν στον τηλεοπτικό «αέρα»

ον θάνατο της συζύγου, του γιου και της κόρης του πολεμικού ανταποκριτή του Al JazeeraWael Dahdouh, από ισραηλινή επισδρομή, επιβεβαίωσε ο διευθυντής του διεθνούς ειδησεογραφικού μέσου.

«Η σύζυγος, ο γιος και η κόρη του γενναίου βετεράνου δημοσιογράφου του Aljazeera, Wael Dahdouh, σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που είχε στόχο ένα καταφύγιο στο οποίο είχαν καταφύγει. Ο Wael έλαβε τα νέα ενώ βρισκόταν στον αέρα που κάλυπτε τα ασταμάτητα ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα!» αναφέρει η ανάρτηση του διευθυντή του Aljazeera.

O γιος του, Mahmoud, ο οποίος ήταν τελειόφοιτος στο λύκειο, ενώ η κόρη του, Sham, ήταν 7 ετών. Άλλα μέλη της οικογένειάς του εξακολουθούν να αγνοούνται.

Η οικογένειά του, η οποία ζούσε αρχικά στην πόλη της Γάζας, διέφυγε από τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ για να μείνει με συγγενείς στον καταυλισμό Nuseirat.

Ο Dahdouh έμεινε πίσω στην πόλη της Γάζας για να συνεχίσει να καλύπτει την ισραηλινή επίθεση στη Λωρίδα.

Καθώς ο Dahdouh έκανε ρεπορτάζ από την Πόλη της Γάζας, πληροφορήθηκε ότι μια αεροπορική επιδρομή είχε ως στόχο ένα κτίριο που κατέστρεψε το σπίτι όπου βρισκόταν η οικογένειά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας