Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις καταστρέφουν ραντάρ P-18 στην περιοχή Zaporozhye

1630
Επιχειρησιακή-τακτική και στρατιωτική αεροπορία, πυραυλικές δυνάμεις και πυροβολικό ομάδων στρατευμάτων των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων νίκησαν το προσωπικό και τον στρατιωτικό εξοπλισμό των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων σε 117 περιοχές

ΜΟΣΧΑ, 10 Σεπτεμβρίου. /TASS/. Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις κατέστρεψαν τον σταθμό ραντάρ αεράμυνας P-18 κοντά στο χωριό Lukashevo στην περιοχή Zaporozhye, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας.

«Στην περιοχή του χωριού Lukashevo, στην περιοχή Zaporozhye, ένας σταθμός ραντάρ P-18 για τον εντοπισμό και την παρακολούθηση εναέριων στόχων καταστράφηκε στη θέση που ανακαλύφθηκε με αναγνωριστικά μέσα», αναφέρει το υπουργείο.

Το υπουργείο πρόσθεσε ότι στις περιοχές των οικισμών Spornoye και Serebryanka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ, θέσεις διοίκησης και παρατήρησης των μονάδων του 77ου αεροσκάφους, της 93ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, της 100ης ταξιαρχίας εδαφικής άμυνας και του 15ου συντάγματος η Εθνοφρουρά της Ουκρανίας χτυπήθηκε από φωτιά.

«Η επιχειρησιακή-τακτική και στρατιωτική αεροπορία, οι πυραυλικές δυνάμεις και το πυροβολικό ομάδων στρατευμάτων των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων νίκησαν το προσωπικό και τον στρατιωτικό εξοπλισμό των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων σε 117 περιοχές», ανέφερε το υπουργείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας