Πήρε την πρόκριση στην Κύπρο ο Άρης

1055
άρης

Η «λευκή» ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν αποτέλεσε εμπόδιο για τον Άρη, που με γκολ από τα 11 βήματα, με εκτελεστή τον Ντιγκινί, νίκησε 1-0 στην Κύπρο την ΑΕ Λεμεσού και προκρίθηκε στο γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη νορβηγική Μόλντε.

 

Στο 5ο λεπτό οι Κύπριοι έφτιαξαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία, αλλά ο Κουέστα ανταποκρίθηκε άμεσα στην απειλή του Ουίλερ, μετά από λάθος του Κόρχουτ. Ο Άρης δεν ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα, όμως στο 13΄ ο Μπάσα είχε την έμπνευση να βγάλει τον Ιντέγε απέναντι στον Βοζίνια.

Εκείνος τον ανέτρεψε, ο Άρης κέρδισε πέναλτι και ο Ντιγκινί ευστόχησε στο 14΄, στέλνοντας την πρόκριση στην πλευρά των «κιτρίνων», καθώς οι γηπεδούχοι χρειάζονταν πια δύο τέρματα για να προκριθούν.

Στο 24ο λεπτό ο Κόρχουτ έκανε εξαιρετική μπαλιά στην κίνηση του Ιντέγε ανάμεσα στα στόπερ, αλλά ο Βοζίνια με διπλή επέμβαση σταμάτησε την προσπάθεια του Νιγηριανού. Στο 37΄ ο Άρης κινδύνεψε, όταν ο Τεσέιρα βρήκε το δοκάρι του Κουέστα, με κεφαλιά.

Στο 53΄ το γέμισμα του Σούντγκρεν, με τον Ιντέγε σε τετ α τετ, έστειλε τη μπάλα πάνω στον Βοζίνια. Στο 56΄ σε παράλληλη πάσα του Κόρχουτ, πάλι ο Ιντέγε έχασε την ευκαιρία να σπρώξει από πολύ κοντά την μπάλα στα δίχτυα. Στο 77΄ο Ιντέγε κέρδισε φάουλ, με τον Ματίγια να εκτελεί και να σημαδεύει την εξωτερική πλευρά των διχτύων της ΑΕΛ και στο 81, καθοριστική υπήρξε η επέμβαση του Κουέστα στην κεφαλιά του Κάρλος.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο Πορτογάλος Χόρχε Σόουζα, έδειξε κόκκινη κάρτα στον Γκοντάλ, στο 83΄ (δεύτερη κίτρινη), σε σημείο που ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει και ο Άρης κρατούσε άνετα τη νίκη-πρόκριση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας