Εκτός ΑΝΕΛ ο Τ. Κουίκ. Βαθαίνει η κρίση του κυβερνητικού συνασπισμού

1619
κουίκ

Εκτός του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τέθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, όπως ανακοίνωσε μέσω τηλεοπτικής συνέντευξης ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θόδωρος Τοσουνίδης.

«Eίναι ομόφωνη απόφαση του κόμματος. Ο κ. Κουίκ έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος. Τέλος», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου. Όπως είναι γνωστό, ο Τ. Κουίκ έχει ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από μια ακόμη “κωλοτούμπα” του Πάνου Καμμένου, ο οποίος μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο εμφανίζεται να παίρνει εντελώς διαφορετικές αποφάσεις, σχετικά με την αποχώρησή του από την κυβέρνηση.

Ενώ είχε δηλώσει σαφώς ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, αν η Συμφωνία των Πρεσπών εγκριθεί από τη Βουλή της ΠΓΔΜ, μετά από μερικές ώρες ανέφερε πως θα παραιτηθεί όταν η Συμφωνία έρθει στην ελληνική Βουλή!

Είναι ολοφάνερη η προτεραιότητα της διατήρησης πάση θυσία των υπουργικών θώκων. Χωρίς αυτό να δίνει διέξοδο στην κρίση του κυβερνητικού συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που διατηρείται με αποκλειστικό κριτήριο τη δυνατότητα νομής της εξουσίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας