Όλοι/-ες Τετάρτη 6/2 13:30 Ακαδημίας-Ζωοδ. Πηγής για αποτροπή πλειστηριασμών α’ κατοικίας

1136
όλοι

Όλες και Όλοι την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 1.30 μ.μ. σε συμβολαιογραφείο στην Αθήνα (συνάντηση Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής) για να αποτρέψουμε πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών.

Στον απόηχο των τρομοκρατικού χαρακτήρα δηλώσεων Δραγασάκη, για τα «κόκκινα δάνεια» και τις τράπεζες, αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί συνολικά 473 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων είναι 20 πρώτες κατοικίες.

Η Λαϊκή Ενότητα και το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα δηλώσουν πάλι δυναμικό «παρών» στον αγώνα ενάντια στην υφαρπαγή λαϊκών περιουσιών, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην «πρόθυμη για όλα» κυβέρνηση Τσίπρα.

Αυτήν την Τέταρτη 6 Φεβρουαρίου, δίνουμε ξανά ραντεβού στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής, στη 1.30 το μεσημέρι, για να αποτρέψουμε πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών και λαϊκών περιουσιών.

Η κυβέρνηση προσπαθεί αφενός να εξαπατήσει πάλι τον ελληνικό λαό, υποσχόμενη τάχα ότι θα προστατεύσει τη πρώτη κατοικία, αφετέρου δε να εκφοβίσει και να καταστείλει τις αντιδράσεις με διώξεις αγωνιστών.

Για μια ακόμη φορά δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν θα της περάσει!

Δεν μπορούν να μας εξαπατήσουν.

Δεν μπορούν να μας τρομοκρατήσουν.

Απαιτούμε:

  • Να σταματήσει κάθε δίωξη των αγωνιστών.
  • Να προστατευτεί η πρώτη κατοικία και η λαϊκή περιουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας