Όλα για τον Λάτση. Νομιμοποιούν και το σκάνδαλο Mall στο Μαρούσι

1175
στε

Όπως πληροφορούμεθα η νέα Δημοτική αρχή Αμπατζόγλου στο Μαρούσι έκανε καλή αρχή. Στη συνεδρίαση του Δ.Σ της 25/9/2109, όπως μας πληροφορεί ο δημοτικός σύμβουλος Λ. Μαγιάκης, έσπευσε να αποδεχθεί την γνωμάτευση του ελεγχόμενου από την κυβέρνηση ΚΕΣΥΠΟΘΑ και άνοιξε, έτσι το δρόμο για τη νομιμοποίηση της υφιστάμενης κατάστασης του εμπορικού κέντρου εκτρώματος του Mall, συμφερόντων της Lamda Development του Σπ. Λάτση, Mall το οποίο είχε κριθεί αυθαίρετο με αμετάκλητη απόφαση του ΣτΕ το 2014.

Αφού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επί τρία χρόνια όχι μόνο άφηνε άλυτο το έκτρωμα Mall με όλες τις οδυνηρές επιπτώσεις του και συνέπειες του για το περιβάλλον, την κυκλοφορία, την όχληση, το μικρεμπόριο και ευρύτερα για την πόλη, ήρθε τώρα η κυβέρνηση Ν.Δ του Κυρ. Μητσοτάκη και η νέα δημοτική αρχή Αμπατζόγλου, να ολοκληρώσουν το κακό και προχωρούν στην πλήρη και χαριστική τακτοποίηση του Mall, αγνοώντας τις οικονομικές απαιτήσεις, τα πολεοδομικά και περιβαλλοντικά αιτήματα της πόλης.

Όλα, λοιπόν, για τον κύριο Σπύρο Λάτση. Χαλάλι του το Ελληνικό, προσφορά στον ολιγάρχη και τα ΕΛΠΕ και τώρα “τακτοποίηση” στην υγειά του Mall!

Μιά χαρά τα βρήκανε στην ιδιαίτερη συνάντησή τους Μητσοτάκης και Λάτσης.

Μόνη ελπίδα οι κάτοικοι της πόλης στο Μαρούσι.

Θα αντιδράσουν στο έκτρωμα;

 

Ν.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας