Ψυχρός πόλεμος εντός ΗΠΑ. Πλήθη υποστηρικτών Τραμπ «πλημμύρισαν» την Ουάσιγκτον

1048
Πλήθη υποστηρικτών Τραμπ «πλημμύρισαν»

Πλήθη υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ κατευθυνθήκαν στο κέντρο της Ουάσιγκτον τη στιγμή που το Κογκρέσο επικύρωσε την ήττα του στις προεδρικές εκλογές.

Άνδρες και γυναίκες, κατέφθασαν στην αμερικανική πρωτεύουσα από κάθε γωνιά της χώρας. Ο απερχόμενος πρόεδρος, δεν απεδέχθει τη νίκη του Τζο Μπάιντεν, ενώ ενθάρρυνε εδώ και ημέρες τους υποστηρικτές του να διαδηλώσουν στην αμερικανική πρωτεύουσα αυτή την ημέρα, που θα είναι «τρελή», όπως προειδοποίησε.

Ο Τραμπ ξεκίνησε την ομιλία του από την Πλατεία Ellipse, που βρίσκεται νότια του Λευκού Οίκου, όπου επανέλαβε τις κατηγορίες για νοθεία, τις οποίες διατυπώνει ανελλιπώς τους τελευταίους δύο μήνες. Μίλησε ξανά για «νοθευμένες εκλογές», κάνοντας λόγο για «απατεώνες».

Ο Ντόναλντ Τραμπ στη συγκέντρωση της Ουάσινγκτον

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1346845109736845318?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1346845109736845318%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fkosmos%2Fipa-ypostiriktes-tramp-dromoys-oyasigkton

Πλήθος κόσμος στην Ουάσινγκτον

Πλήθος κόσμος στην Ουάσινγκτον

Η Κάθριν Κάλντγουελ, ηλικίας 61 ετών, και ο σύζυγός της ήρθαν από το Όρεγκον, μια διαδρομή 5 ωρών, για να στηρίξουν τον Τραμπ. «Έκλεψαν τις εκλογές, είμαι απόλυτα βέβαιη», είπε η ίδια στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Υποστηρικτής του Τραμπ στη συγκέντρωση της Ουάσινγκτον

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας