Ψυχροπολεμικό ντελίριο ΗΠΑ:-«Η Κίνα ετοιμάζεται για έναν Γ’ Παγκόσμιο βιολογικό πόλεμο»!

Η Κίνα ετοιμάζεται για έναν Γ'ΠΠ βιολογικό πόλεμο

Εντύπωση προκαλεί αμερικανική έκθεση των υπηρεσιών ασφαλείας με βάση την οποία η Κίνα ετοιμάζεται «για τον Γ’ ΠΠ με βιολογικά όπλα» τα τελευταία έξι χρόνια.

«Το Πεκίνο αξιολόγησε το στρατιωτικό δυναμικό των κορωνοϊόν SARS από το 2015.

Οι επιστήμονες χειραγώγησαν τις ασθένειες με έναν τρόπο που δεν έχει ειδωθεί στο παρελθόν».

Στέλεχος της Επιτροπής των Εξωτερικών Υποθέσεων, ο Tom Tugendhat είπε πως οι αποδείξεις προκαλούν «πολύ μεγάλη ανησυχία».

Οι Κινέζοι επιστήμονες ετοιμάζονται για έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο που θα πολεμηθεί με βιολογικά όπλα και γενετικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων των κορωνοϊών, τα τελευταία έξι χρόνια, σύμφωνα με το έγγραφο των Αμερικανών ερευνητών.

Στοιχεία που το Πεκίνο αξιολόγησε από το 2015 και αναβιώνουν νέους φόβους λόγω της Covid-19.

Η ατζέντα του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού και των επιστημόνων του περιλαμβάνει την αναζήτηση τρόπων μετατροπής των ασθενειών σε όπλα με πρωτόγνωρους τρόπους.

Ο Tom Tugendhat, επικεφαλής της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων είπε: «Αυτή η έκθεση προκαλεί σοβαρές ανησυχίες για τις φιλοδοξίες αυτών που συμβουλεύουν την ηγεσία του κομμουνιστικού κόμματος. Ακόμα και κάτω από τους αυστηρότερους όρους τα όπλα αυτά είναι επικίνδυνα».

Ο ειδικός στα χημικά όπλα Hamish de Bretton-Gordon είπε: ‘Η Κίνα κατεύθυνε όλες τις προσπάθειες και τους κανονισμούς των εργαστηρίων της έτσι ώστε να θεωρείται πιθανό ότι συμβαίνουν τέτοια πειράματα».

Το έγγραφο, New Species of Man-Made Viruses as Genetic Bioweapons, λέει: «Η νέα ικανότητα να παγώνουν στεγνά μικροοργανισμούς, κατέστησε δυνατό να αποθηκεύουν βιολογικούς παράγοντες και να μπορούν να τους διαδώσουν μέσω του αέρα κατά την διάρκεια επιθέσεων»

Οι υπηρεσίες ασφαλείας υποψιάζονται ότι ο Covid-19 μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας διαρροής του εργαστηρίου της Wuhan αλλά δεν υπάρχει απόδειξη ότι αυτό έγινε επίτηδες.

Πάντως ίσως έτσι εξηγείται η ξαφνική «γέφυρα φιλίας» προς τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν του τελευταίου μήνα, γιατί εκτιμήσεις στις ΗΠΑ δείχνουν πως πρωτίστως πρέπει να ανησυχούν για την Κίνα η οποία μην ξεχνάμε πως μπορεί να χτυπήσει αλύπητα οικονομικά τους Αμερικανούς και το δολάριο.

Όλα αυτά έχουν κάνει τους πάντες στην Ουάσινγκτον να αρχίσουν να επαναθεωρούν τις προτεραιότητες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας