Χιλιάδες διανομείς σε μια επιβλητική μοτοπορεία στο κέντρο της Αθήνας

2249
ντελιβεράδες

Μια τεράστια μοτοπορεία πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας από χιλιάδες “ντελιβεράδες”, που συμμετέχουν στη σημερινή 24ωρη απεργία. 

Με αφετηρία το Πεδίο του Άρεως, όπου πραγματοποιήθηκε μια πρωτοφανής σε όγκο συγκέντρωση διανομέων φαγητού και κούριερ, χιλιάδες μηχανές, σχεδόν όλες με δύο εποχούμενους, διέσχισαν την Πατησίων και τη Σταδίου, κατευθυνόμενες προς το υπουργείο Εργασίας.

Πρόκειται για μια επιβλητική μαχητική κινητοποίηση ενός κλάδου εργαζομένων, στη μεγάλη τους πλειονότητα νέων, που αυτοοργανώνονται και αναπτύσσουν συνδικαλιστικούς διεκδικητικούς αγώνες για τους οποίους είναι αδιάφορη η βαθιά διεφθαρμένη ηγεσία του συνδικαλιστικού κινήματος της χώρας.

Πρόκειται για μια σπίθα που μπορεί να ανάψει τη φωτιά της ανασυγκρότησης του κινήματος, με το πέρασμα της πρωτοβουλίας στον ίδιο τον κόσμο του μόχθου και της ανάγκης.

Δήλωση Παν. Λαφαζάνη

Ο Παν. Λαφαζάνης με δηλώσεις του εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της ΛΑ.Ε. στον μαχητικό και ενωτικό αγώνα και τα αιτήματα των διανομέων για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και ειδικότερα με αξιοπρεπείς μισθούς και ασφαλή εξοπλισμό και μέσα.

fznor_soft
fznor_soft
fznor_soft
fznor_soft
fznor_soft

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας