Χαρδαλιάς: Ρουσφετολογικές προσλήψεις 1300 εποχιακών πυροσβεστών

1189
χαρδαλιάς

Το νέο εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πρεσπών εγκαινίασε την Κυριακή 14/6 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς.

«Προχωράμε στη δημιουργία 80 εποχικών πυροσβεστικών κλιμακίων σε όλη την Ελλάδα», ανέφερε ο Ν. Χαρδαλιάς.

Η ενίσχυση της δασοπροστασίας στην περιοχή κρίθηκε ιδιαίτερα επιβεβλημένη, καθώς πρόκειται για τοποθεσία του δικτύου Natura 2000, αποτελεί δηλαδή προστατευόμενο βιότοπο ιδιαίτερης περιβαλλοντικής αξίας με αυξημένες και επιτακτικές ανάγκες προστασίας.

Ο κ. Χαρδαλιάς στον σύντομο χαιρετισμό του και απευθυνόμενος στον δήμαρχο,  Π. Πασχαλίδη και το δημοτικό συμβούλιο, προανήγγειλε ότι «το κλιμάκιο θα έχει μόνιμα χαρακτηριστικά».

Ανέφερε ότι «με εντολή της πολιτικής ηγεσίας και τη σύμφωνη γνώμη του αρχηγού της Πυροσβεστικής, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθούν όλες οι εφαρμοστικές διαδικασίες των κανονισμών που διέπουν τη λειτουργία τέτοιων δομών, ώστε η πράσινη κιβωτός -όπως αποκάλεσε την Πρέσπα– θα έχει μόνιμο φρουρό στην περιοχή».

«Προχωράμε στη δημιουργία 80 εποχικών πυροσβεστικών κλιμακίων σε όλη την Ελλάδα» σε περιοχές που υπάρχει αναγκαιότητα λόγω προηγούμενων εμπειριών από πυρκαγιές, τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς και ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο της πρόληψης και της ενίσχυσης αυτών των περιοχών «προχωράμε στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού με 1300 επιπλέον δασοπυροσβέστες».

Δεν διευκρίνισε, όμως, ο Ν. Χαρδαλιάς πως θα προσληφθούν άρον-άρον αυτοί οι 1300εποχικοίδασοπυροσβέστες. Γιατί, ως συνήθως και στο όνομα της άμεσης πρόσληψης για τις επείγουσες ανάγκες της δασοπυρόσβεσης, αυτοί οι δασοπυροβέστες προσλαμβάνονται με βάση το χρώμα της κομματικής τους ταυτότητας και των πελατειακών σχέσεων των υπουργών και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!

Για αυτό το ελληνικό Δημόσιο συνεχώς βουλιάζει και πάει από το κακό στο χειρότερο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας