Χάος στο ίντερνετ: “Έπεσαν” σελίδες του Guardian και New York Times

551
σελίδες του Guardian και New York Times
Μεγάλη διακοπή στο διαδίκτυο προκάλεσε τεράστια προβλήματα στα site κορυφαίων ειδησεογραφικών μέσων σε όλον τον κόσμο αλλά και σε YouTube, Spotify και Twitter.
Ιστοσελίδες κορυφαίων ειδησεογραφικών μέσων όπως ο Guardian και οι New York Times “έπεσαν” εν μέσω μίας μεγάλης διακοπής στο ίντερνετ.
Τεχνικά προβλήματα εμφανίζουν και άλλα ειδησεογραφικά δίκτυα της Βρετανίας ενώ χρήστες έχουν πρόβλημα πρόσβασης σε YouTube, Twitter, Reddit, Spotify, Twitch, Amazon και Paypal από το πρωί της Τρίτης (08/06).
Προβλήματα πρόσβασης στο YouTube - Sputnik Ελλάδα, 1920, 08.06.2021
Προβλήματα πρόσβασης στο YouTube
Ο Guardian, οι Financial Times, οι New York Times και το πρακτορείο Bloomberg, ανέφεραν την Τρίτη (08/06) ότι οι ιστοσελίδες τους έχουν «χτυπηθεί» από μία μεγάλη διακοπή στο διαδίκτυο.
Η σελίδα DownDetector που εντοπίζει ιστοσελίδες που έχουν «πέσει» ή αντιμετωπίζουν δυσλειτουργίες, έχει καταγράψει πολλά σχετικά προβλήματα.
«Χρήστες αναφέρουν προβλήματα στο YouTube από τις 3:10 AM EDT [07:10 GMT]», αναφέρει το Downdetector στο Twitter.
Αντίστοιχα μηνύματα υπάρχουν και για πολλές ακόμα υπηρεσίες και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με τον συντάκτη τεχνολογίας του Guardian, ​Άλεξ Χερν, η διακοπή μπορεί να οφείλεται σε δυσλειτουργία στον πάροχο υπηρεσιών cloud, Fastly, που βρίσκεται στις ΗΠΑ.
Όπως αναφέρει ο Χερν, το BBC έχει ήδη αποκαταστήσει τις υπηρεσίες του καθώς μετέφερε το περιεχόμενό του σε άλλο δίκτυο διανομής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας