Χάντμπολ: Δυο ήττες από τους Τούρκους και αντίο Euro 2020

1290
χάντμπολ

Μετά από την Κοζάνη η Ελλάδα έχασε μέσα σε λίγες ημέρες και στο Εσκίσεχιρ (26-23) από την Τουρκία και αποχαιρετά το Euro 2020.

To 1921 ο ελληνικός στρατός κέρδισε τον τουρκικό του Κεμάλ στο Εσκίσεχιρ αλλά η πορεία προς την καταστροφή είχε αρχίσει…

Το 2019 στην ίδια περιοχή ο αθλητισμός έφερε και πάλι αντιπάλους την Ελλάδα και την Τουρκία. Μέσα στο γήπεδο. Η Τουρκία αυτή τη φορά ήταν η νικήτρια και όπως όλα δείχνουν θα πανηγυρίσει την πρόκριση στο Euro 2020.

Η Ελλάδα έχασε για 2η φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες από την Τουρκία (26-23) στην 4η ημέρα του 3ου ομίλου και σβήνει τις ελπίδες της για πρόκριση. 

Η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη έχασε σύμφωνα με τις δηλώσεις του στην Κοζάνη λόγω άγχους αλλά σαφώς και στην Τουρκία η εθνική δεν ήταν και πάλι έτοιμη για να κάνει την υπέρβαση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν συνέχεια πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τη νίκη. Η Εθνική ομάδα έχει πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση, καθώς θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον τρεις πόντους στην Κοζάνη με την Ισλανδία και στα Σκόπια στις τελευταίες δύο αγωνιστικές που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο.

ΤΟΥΡΚΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 26-23 (12-9 ημχ.)

ΤΟΥΡΚΙΑ (Σεντούρκ): Πέκτας 1, Ερσίν 2, Πεχλιβάν 6, Αρίφογλου, Ερσειλάν, Ντεμιρεζέν 2, Γκέκτεπε, Μπισέρ 7, Γκούμουσοκ, Ναλμπάντογλου 4, Οζτούρκ 1, Οζμουζούλ, Ερόζ, Τσέλεμπι 2, Σαράκ 1, Κιουταχά.

ΕΛΛΑΔΑ (Αρβανίτης): Τσιλιμπάρης, Μπασμαλής, Αραμπατζής, Λιάπης, Μυλωνάς 1, Μάλλιος 2, Κρητικός 1, Νικολαϊδης, Κεδέρης, Τζηράς 12, Τσίλης 3, Κανδύλας 1, Ηλιόπουλος 1, Παπαδιονυσίου 2, Αραπακόπουλος.

Διαιτητές: Koύρταγιτς- Βέτερβικ (Σουηδία), Παρατηρητής: Κάσουτζ (Αυστρία), Δίλεπτα: 5-3, Πέναλτι: 2/2-1/2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας