Ένας νεκρός από φωτιά σε κοντέινερ έξω από το στρατόπεδο Καποτά

859
βόλος

Πυρκαγιά ξέσπασε σε κατοικημένα παραπήγματα που βρίσκονται έξω από το στρατόπεδο Καποτά, στο Μενίδι.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε μέσα σε ένα κοντέινερ ένα άνδρας

Φωτιά ξέσπασε σε οικισμό κοντά στο στρατόπεδο Καποτά, στο Μενίδι,  το πρωί, σε δύο κοντέινερ και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ένας νεκρός.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό τι προκάλεσε τη φωτιά αλλά μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι έχασε την ζωή του αφού άναψε σόμπα για να ζεσταθεί!

Αυτή την στιγμή δυνάμεις της πυροσβεστικής σπεύδουν στο σημείο με 15 πυροσβέστες και τέσσερα οχήματα.

Στο σημείο που ξέσπασε φωτιά υπάρχει καταυλισμός με κοντέινερ που στήθηκε εκεί για τους σεισμόπληκτους του μεγάλου σεισμού του 1999 της Αθήνας.

Πρόεδρος του Συλλόγου Σεισμόπληκτων και Απόρων Καποτά: Είναι ο τρίτος άνθρωπος που καίγεται ζωντανός

“Έχει καεί ένας άνθρωπος μέσα στον οικίσκο του. Έμενε σε έναν οικίσκο που δεν είχε ρεύμα, είχε νοσηλευτεί, είχε βγει από το νοσοκομείο και ήταν ένας άνθρωπος πάμφτωχος”, είπε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος του Συλλόγου Σεισμόπληκτων και Απόρων Καποτά, Μάχη Σιολή, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Γιώργο Ψάλτη.

“Ήταν ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος, ευγενέστατος, καλοκάγαθος… Μέχρι σήμερα ο δήμος δεν έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ο τρίτος άνθρωπος που καίγεται ζωντανός” σημείωσε η κ. Σιολή και πρόσθεσε:

Εδώ είναι από τον σεισμό του 1999 και είναι άποροι. Υπάρχει και μία μερίδα ανθρώπων που δεν θα έπρεπε να είναι εδώ για αυτό και έναν χρόνο τώρα ζητάμε να γίνει απογραφή. Η πλειοψηφία των κατοίκων εδώ, δεν έχουν ρεύμα. Ο άνθρωπος αυτός είχε γκαζόσομπα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας