Φιλοζωική-Περιβαλλοντική ομάδα Αθήνας: Πρωτοβουλίες και στόχοι

1573
ομάδα
  1. Η ομάδα δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2020 από ενεργούς εθελοντές, που δραστηριοποιούνται στις 7 δημοτικές κοινότητες της Αθήνας και στηρίζει κυρίως δράσεις για την προστασία των ζώων και του φυσικού περιβάλλοντος, συμβάλλοντας θετικά και στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων της Αθήνας. 
  2. Η καταγραφή, σήμανση, στείρωση, σίτιση, περίθαλψη, φιλοξενία και υιοθεσία των αδέσποτων ζώων, είναι οι βασικές δράσεις που αφορούν στα ζώα της πόλης, σε συνεργασία με άλλες φιλοζωικές ενώσεις και σωματεία
  3.  Η υπεράσπιση επίσης των δικαιωμάτων των ζώων, η συνύπαρξη αρμονικά των ειδών και ο σεβασμός των ζώων από τους ανθρώπους αδιαχώριστος από τον αντίστοιχο σεβασμό ανθρώπου από άνθρωπο καθώς και η ηθική μεταχείριση των ζώων, είναι οι βασικές αξίες που καθορίζουν τους στόχους της ομάδας. 
  4. Αν αγαπάς τα ζώα, θέλεις να τα βοηθήσεις ιδιαιτέρως τα αδέσποτα και ενδιαφέρεσαι για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, επικοινώνησε μαζί μας. Όλοι έχουμε κάτι να προσφέρουμε, λίγο χρόνο, μία ιδέα, ακόμα και η ανάδειξη των ίδιων των προβλημάτων είναι σημαντική. 

Το συντονιστικό

Εμμανουηλίδης Σταύρος

Ιλίεβα Τζενκα

Μπούκα Χριστίνα 

τηλ. επικοινωνίας :694 78 23 080 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας