Φέτος οι ρεμπέτες δεν πάνε Eurovision

1476
eurovision

Η ελληνική πρωτοβουλία του BDS, του διεθνούς αντιρατσιστικού κινήματος που προωθεί το μποϊκοτάζ, την απόσυρση επενδύσεων και τις κυρώσεις εναντίον του κράτους-απαρτχάιντ στο Ισραήλ, καλεί και πάλι σε μια γιορτή αλληλεγγύης ενάντια στη διοργάνωση της φετινής Eurovision στο Ισραήλ την Κυριακή 12 Μαΐου στις 16:30 στο χώρο της Λαμπηδόνας.

Μουσικά σχήματα από το χώρο της ρεμπέτικης, λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής σκηνής με όπλο το τραγούδι, τη μουσική και την δύναμη της ομάδας στήνουν μια γιορτή για να εκφράσουν ότι το σόου της Eurovision δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για να ξεπλύνει εγκλήματα.

Η ελληνική συμμετοχή καλείται να μην λάβει μέρος στον φετινό διαγωνισμό, ο οποίος έχει γίνει κομμάτι της επίσημης στρατηγικής του Ισραήλ για να παρουσιάσει “το καλό πρόσωπο του” και να αποσπάσει την προσοχή από τη συνεχιζόμενη κατοχή της Παλαιστίνης.

Η παλαιστινιακή κοινωνία έχει απευθύνει έκκληση προς τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης (EBU), τα συμμετέχοντα κράτη, τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες και το ευρύτερο κοινό να μποϊκοτάρουν τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019.

Στην συναυλία συμμετέχουν οι:
ΜΠΡΕ ΜΑΓΚΙΟΡΕ-ΕΛΒΙΡΑ ΚΟΥΡΤΕΣΗ
ΤΡΙΟ ΚΑΤΑΡΑ-ΕΛΕΝΗ ΧΑΡΤΑΛΑΜΗ
ΜΠΑΜ
ΑΡΜΑΝΙΑΚ
ΑΜΑΛΓΑΜΑ
ΕΛΣΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ-ΜΑΙΗ ΑΓΓΕΛΑΚΗ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΙΤΣΑΚΗΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΓΩΝΙΑΣ- ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΠΑΣΑΚΑΡΟΥ
ΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΗΣ-ΖΑΜΠΕΛΑ ΓΑΛΑΝΟΥ
ΟΛΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΙΚΕΛΑ ΑΙΖΕΝΣΤΑΙΝ-ΙΑΣΟΝΑΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΖΕΑΣ
ΑΥΓΕΡΙΝΗ ΓΑΤΣΗ
ΣΟΦΙΑ ΜΕΡΜΗΓΚΑ
ΜΑΡΙΑ ΠΛΟΥΜΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας