Φέρτε τώρα το ρώσικο εμβόλιο στην Ελλάδα. Εγκληματικές οι κυβερνητικές ευθύνες

480
Φέρτε τώρα το ρώσικο εμβόλιο στην Ελλάδα

Η Iskra , από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία και η Ρωσία δοκίμαζε ακόμα το εμβόλιο Spuntnik -V , απαίτησε – και φυσικά καθόλου τυχαία – να κλείσει η Ελλάδα συμφωνία με την Ρώσικη πλευρά για την άμεση εισαγωγή του ρωσικού εμβολίου στη χώρα μας , παράλληλα με τη διάθεση του στους Ρώσους πολίτες .

Δυστυχώς , όμως , η κυβέρνηση και μαζί της καμμία από τις πλευρές του πολιτικού μας συστήματος δε συγκινήθηκε από την πρόταση της Iskra και την επιμονή μας έκτοτε στην έντονη διατύπωσή της .

Ενα παρηκμασμένο , διεφθαρμένο , βαθύτατα νοσηρό και εξαρτημένο απ τα Δυτικά κέντρα πολιτικό και κυβερνητικό κατεστημένο το μόνο που δεν μπορούσε να διανοηθεί ήταν να βάλει την υγεία και τη ζωή των πολιτών αυτής της χώρας , πάνω από τις Δυτικές αυταπάτες του και τις αντιρωσικές ψυχώσεις του .

Σήμερα , σχεδόν οι πάντες στην Ευρώπη, μπροστά στο φιάσκο της Ε.Ε και συνολικότερα της Δύσης , τρέχουν προς την Ρωσία για εμβόλια , αφού το Sputnik-V αποδεικνύεται και αναγνωρίζεται ως η θετική έκπληξη στο χώρο των εμβολίων με ιδιαίτερη αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα από την πρώτη δόση .

Και όμως η ελληνική κυβέρνηση καθεύδει και καταδεικνύει όλο αυτό το διάστημα εγκληματική αδράνεια και αμέλεια , καταφεύγοντας σε συχνά αδιέξοδα lockdown, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζουν την πανδημία , ενώ σκοτώνουν την οικονομία και εξαθλιώνουν την κοινωνία .

Η εγκληματική αυτή ανευθυνότητα της κυβέρνησης την χρεώνει με βαρύτατες όχι μόνον πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες , αφού έχει κοστίσει μέχρι τώρα πολύ ακριβά στον ελληνικό λαό και πολύ φοβούμεθα ότι μπορεί να στοιχίσει και ακριβότερα σε περισσότερες ανθρώπινες ζωές και μεγαλύτερη οικονομική και κοινωνική δυστυχία .

Και τώρα , ποτέ δεν είναι αργά , η Ελλάδα θα πρέπει να προστρέξει πάραυτα στη Ρωσία και χωρίς αναστολές , να κλείσει ανεξάρτητα από την Ε.Ε και τα βρώμικα παιχνίδια της , συμφωνία με τη Μόσχα για την άμεση αγορά και εισαγωγή ρώσικων εμβολίων και  συμπαραγωγή τους , αν είναι δυνατόν , στη χώρα μας , πρόταση που έχει  κάνει η ρώσικη πλευρά παρά τις  “χλιαρές” διαψεύσεις ελλήνων αξιωματούχων .

΄Ολοι καταλαβαίνουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει καθυστερήσει εγκληματικά στη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων καταπολέμησης του κορωνοϊού  και ειδικότερα στο  κρίσιμο θέμα : Στην προμήθεια και οργάνωση των εμβολιασμών.

Ας μην συνεχίσει την καταστροφική αβελτηρία και αντιρωσική προκατάληψη  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας