Υπό αστυνομική παρακολούθηση ο απεργιακός αγώνας των εργαζομένων ΟΤΕ

1017
αστυνομική

Τη διαμαρτυρία τους για την ασφυκτική παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στις απεργιακές τους κινητοποιήσεις εκφράζουν με ανακοινώσεις τους οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ: 

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ βρισκόμαστε σε απεργιακές κινητοποιήσεις εδώ και 21 μέρες αγωνιζόμενοι με αξιοπρέπεια για το δίκιο μας.

Παλεύουμε με όλα τα νόμιμα μέσα για την προάσπιση των θεσμικών και οικονομικών μας δικαιωμάτων, χωρίς ακρότητες, χωρίς να έχουμε ακολουθήσει τη Διοίκηση στον κατήφορο της λασπολογίας και των ψευδών μηνύσεων.

Δίνουμε τη μάχη με σεβασμό, πρόθυμοι για ουσιαστικό και έντιμο διάλογο και πάνω απ’ όλα έχοντας αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας.

Αγωνιζόμαστε για τις οικογένειές μας αλλά και για ποιοτικές και φθηνές υπηρεσίες για τους πολίτες της χώρας.

Ο αγώνας των απεργών είναι αγώνας επιβίωσης και διεκδίκησης ενός καλύτερου αύριο για τους ίδιους, την εταιρεία, το κοινωνικό σύνολο.

Δεν είναι πηγή ταραχών, δεν είναι λόγος αποστολής αστυνομικών δυνάμεων.

Δεν υπάρχει λόγος σπατάλης χρόνου και χρήματος από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τις δράσεις των απεργών στον ΟΤΕ.

Σίγουρα τα όργανα της Δημόσιας Τάξης μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες εκεί που η κοινωνία πραγματικά τις έχει ανάγκη και όχι προσέχοντας τους εργαζόμενους μπροστά στα κτίρια του ΟΤΕ.


ΟΜΕ-ΟΤΕ: Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στη στάση εργασίας στις 13/01/2020 και στην συγκέντρωση στο Υπ. Εργασίας

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου ΟΤΕ που γυρίζοντας την πλάτη σε κάθε μορφής εργοδοτική πίεση συμμετείχαν μαζικά σε όλες τις αγωνιστικές – απεργιακές μας κινητοποιήσεις.

Στη σημερινή μας απεργιακή κινητοποίηση ξεχώρισε η έντονη δράση γνωστού μεγαλοστελέχους της εταιρείας, που έφτασε στο σημείο να θεωρεί ότι μπορεί να δίνει εντολές στα όργανα Προστασίας του Πολίτη που έφτασαν στο σημείο για να περιφρουρήσουν την τάξη.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε και όλη την ελληνική κοινωνία που βρίσκεται δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα, κάνοντας των αγώνα μας αγώνα της για έναν Όμιλο ΟΤΕ δίπλα στον πολίτη με καλύτερες, ποιοτικότερες και φθηνότερες υπηρεσίες.

Κρατάμε και την επόμενη εβδομάδα τη σημαία του αγώνα ψηλά με συνελεύσεις και ενημερώσεις σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στη στάση εργασίας στις 13/01/2020 και να δώσουν δυναμικό παρών έξω από το Υπουργείο Εργασίας στις 12:00 όπου λαμβάνει χώρα η τριμερής.

Καλούμε ΓΣΕΕ, Ομοσπονδίες και Συλλόγους να είναι μαζί μας σε αυτή τη συγκέντρωση, ώστε να ενώσουν τις φωνές τους με τη φωνή μας απέναντι στην αδικία που βιώνουμε και το δυσοίωνο μέλλον που σχεδιάζουν.

Το δίκαιο θα επικρατήσει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας