Υπόμνημα Μουζάλα: Ένοχοι συμμετοχής σε πραξικόπημα οι ''8'' Τούρκοι αξιωματικοί!!!

2687
μουζάλα

Και ο ίδιος ο Erdogan ακόμα να είχε συντάξει το κυβερνητικό υπόμνημα για την ακύρωση του ασύλου που αποφάσισε η Δευτεροβάθμια Επιτροπή για τον Τούρκο αξιωματικό, μάλλον θα ήταν λιγότερο επιθετικό ενάντια στον τελευταίο και λιγότερο κατηγορηματικό για την ενεργή συμμετοχή του στο πραξικόπημα στην Τουρκία τον Ιούλιο του 2016 και μάλιστα χωρίς τεκμήρια ή μάλλον με αμφίβολα στοιχεία από το τουρκικό καθεστώς.
Δυστυχώς, το υπόμνημα Μουζάλα, το οποίο παρουσιάζει ολόκληρο η Realnews της Κυριακής, αποδεικνύεται πιο εκδικητικό για τους ”8” από τις ίδιες τις αρχές ασφαλείας του Erdogan, εξευτελίζοντας πλήρως όχι μόνο την κυβέρνηση, η οποία εμφανίζεται ως πιόνι του Εrdogan, αλλά δυστυχώς και την χώρα στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης.
Ακόμα χειρότερα, ο Γ. Μουζάλας, διασυρόμενος και προσωπικά, ισχυρίζεται στο υπόμνημα του ότι η ακύρωση της απόφασης για το άσυλο είναι ‘‘επιβεβλημένη για λόγους (άκουσον-άκουσον) δημοσίου συμφέροντος, εθνικής ασφάλειας και δημόσιας τάξης (!)”, ενστερνιζόμενος, σχεδόν, πλήρως την ανόητη τρομοκρατία Cavusoglu, που προσφάτως ισχυρίστηκε πως αν δοθεί άσυλο στους ”8”, σε λίγο δεν θα υπάρχει και η ίδια η χώρα μας.
Τι μπορεί να περιμένει κανένας πολίτης πλέον από μια τέτοια κυβέρνηση;
Δυστυχώς, αν κάπου υπάρχουν όρια στην υποτέλεια και την δουλοφροσύνη, τείνουν πλέον να ξεπεραστούν.

Κ.Γ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας