Υποψ.Περιφερειάρχης Κ.Δελημήτρος:”Να στείλουμε με την ψήφο το μήνυμα μιας Ανυπότακτης Θεσσαλίας!”

999
θεσσαλία

Εξόρμηση της Ανυπότακτης Θεσσαλίας το Σαββατοκύριακο  20-21 Απριλίου στο Συκούριο  και τα Φάρσαλα Λάρισας

Το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου κλιμάκια στελεχών της Ανυπότακτης Θεσσαλίας αποτελούμενα από τους Χρήστο Κατσαφλιάκα, Παπαϊωάννου Γιάννη, Μαρία Τζαβολακη, Γεωργία Πάτρα, Ντινο Κλεισάρη Γιώργο Παπαδόπουλο, Μιλταδη Καβρακο, Απόστολο Σαλταγιάννη και Κατερίνα Τολίκα βρεθήκαμε στο Συκούριο της Λάρισας το Σάββατο και στα Φάρσαλα την Κυριακή μεταφέροντας το μήνυμα αντίστασης στα Μνημόνια και την λιτότητα.

Μεταφέροντας το μήνυμα της Ανυπότακτης Θεσσαλίας

Συναντηθήκαμε και συνομιλήσαμε με κατοίκους, αγρότες επαγγελματίες και νεολαίους της περιοχής για να αναδείξουμε τα αιτήματα και τα προβλήματα τους.

Τα Μνημόνια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η υπερφορολογήση από την κυβέρνηση, η απουσία αναπτυξιακού οράματος για τον τόπο, η φτώχεια που έφερε το ευρώ, οι κατασχέσεις λαϊκής περιουσίας οδηγούν στην υποβάθμιση της περιοχής στην συλλογική κατήφεια και στην μετανάστευση κυρίως των νέων ανθρώπων. Σε όλα αυτά ήρθε και τελευταίο πλήγμα από το χαλάζι που έπληξε τις δενδρώδεις  καλλιέργειες του Δήμου Νέσσωνος και όχι μόνο.

Στα Φάρσαλα εκτός από τα παραπάνω, μείζον πρόβλημα είναι ο δρόμος Φαρσάλων Λάρισας.

Αποτελεί μνημείο διαχρονικής απραξίας εκ μέρους των ευρωπαϊστών! Παραμένει ίδιος στην χάραξη που έγινε στα μέσα του προηγούμενου αιώνα για να καταδεικνύει το ανύπαρκτο έργο του κ. Αγοραστού και των φιλοευρωπαϊκών κυβερνήσεων (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ ,ΠΑΣΟΚ) στην περιοχή μας.

Όμως η απάντηση είναι πάντα ο ίδιος ο Λαός!

Με ενότητα θα αντισταθούμε από κοινού στις Μνημονιακες πολιτικές,  την λιτότητα και το ευρωπαϊκό σχέδιο. Όλοι μαζί θα στείλουμε με την ψήφο μας το μήνυμα της Ανυπότακτης Θεσσαλίας!

Το μήνυμα της πολιτικής καταδίκης της ευρω-ενωσιακης, μνημονιακής και νεοφιλελεύθερης  πολιτικής στην Περιφέρειά μας!

Ανυπότακτη ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Για τον λαό και τον τόπο μας_

e mail: anipotaxtithessalia@gmail.com

Facebook: @anipotaxtithessalia

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας