Τόσο φοβούνται τον Λαφαζάνη;Μετά τις δικαστικές διώξεις, ακολουθεί “ψυχίατρος”;

964
TRIANTIS

Σχόλια στο άρθρο του Γιάννη Τριάντη ( Γ.Τ ) στο News247. gr με τίτλο: Στα αζήτητα η “άλλη

αριστερά”

Θα ήθελα να δόσω εκ μέρους του Παναγιώτη Λαφαζάνη(Π.Λ.) συγχαρητήρια στον Γιάννη Τριάντη(Γ.Τ.) για το άρθρο του στο News 247 gr, χωρίς να έχω ρωτήσει φυσικά τον Π.Λ. ή να έχω κάποια εξουσιοδότηση.

Ξέρω καλά ότι τα ηγετικά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μόνιμο “πονοκέφαλο” με τον Λαφαζάνη και τελευταια ιδιαίτερα με την πρόθεσή του να προχωρήσει σε διαμόρφωση πολιτικού κινήματος για εθνική ανεξαρτησία, προάσπιση εθνικής κυριαρχίας, κοινωνική απελευθέρωση, παραγωγική ανασυγκρότηση και επαναθεμελίωση του κράτους.

Δεν περίμενα , όμως , να υπάρχει τόση εμπάθεια και χαιρεκακία σε βάρος του και από ένα δημοσιογράφο , ειδικά τον Γ. Τριάντη αλλά φαίνεται ότι έχω χάσει κρίσιμα κεφάλαια .

Η εμπάθεια , όμως , πάντα είναι κακός σύμβουλος. Άν πρόθεση του κειμένου του Γ.Τ. ήταν να “μειώσει” κυρίως τον Λαφαζάνη , πέτυχε ακριβώς το αντίθετο.

Επιβεβαίωσε ότι ο “ηττημένος με κάτω τα χέρια”(!), όπως περιφρονητικά γράφει ο Γ.Τ. για τον Παν. Λαφαζάνη, ακόμα και χωρίς να έχει σήμερα καμιά πολιτική ιδιότητα και χωρίς να ανήκει σε ένα συγκεκριμένο πολιτικό φορέα , μπορεί να “ενοχλεί” εκνευριστικά τα κυρίαρχα κέντρα, να βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο και να ταράζει τα ήρεμα νερά, κάτι που όπως γνωρίζουμε θα κάνει πιο δυνατά το επόμενο διάστημα .

Αν ο Γ.Τ. αποδίδει με ευκολία την έντονη πολιτική παρουσία του Παν. Λαφαζάνη στην εύνοια των “δεξιών” εντύπων, γιατί τάχα ο Π.Λ. επιτίθεται μονόπλευρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ας ρίξει μια ματιά στην μεγάλη πρόσφατη συνέντευξη του Λαφαζάνη στο site από το οποίο εξαπολύει τους μύδρους εναντίον του , στο Νews 247.

O Λαφαζάνης είναι στο προσκήνιο γιατί λέει αλήθειες.

Γιατί η περίοδος της πρώτης διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και τα βρώμικα μνημονιακά παιχνίδια ακραίας υποτέλειας που από κοινού έπαιξαν μετά το δημοψηφισμα της 5/7/2015  εις βάρος της δημοκρατίας και του λαού τα συνεταιράκια ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Πρ. Παυλόπουλος , Γιάννης Στουρνάρας, τα οποία βρώμικα παιχνίδια αποκαλύπτει ο Λαφαζάνης, ενδιαφέρουν πολύ τους πολίτες.

Γιατί , τέλος , ο Παν. Λαφαζάνης, όπως χθες , έτσι και σήμερα, προβάλλει μια ρεαλιστική εναλλακτική δημοκρατική, πατριωτική, αντιϊμπεριαλιστική λύση για την χώρα. Μια λύση η οποία ξεφεύγει από τα θέσφατα της παραδοσιακής Αριστεράς και η οποία έχει ως στοχο ένα εθνικό λαϊκό μετωπικό κίνημα που θα προσπαθήσει να συνενώσει όλους τους δημοκράτες και πατριώτες σε ένα επίκαιρο ριζοσπαστικό πρόγραμμα εθνικής ανεξαρτησίας και ανόρθωσης για το αύριο, παραμερίζοντας τις πολιτικές εντάξεις και προκαταλήψεις του χθές .

Ορισμένοι ξέρουν τόσο λίγη ιστορία ώστε να θεωρούν περιφρονητικά κάποιες πρόσκαιρες εκλογικές αποτυχίες της Λ.Α.Ε. ως κατ’ ανάγκη στρατηγικές ήττες του Π. Λ.. Βιάζονται αρκετά, πολύ περισσότερο που σε αυτές τις εκλογικές μάχες ο Παν. Λαφαζάνης δεν κατόρθωσε λόγω σειράς περιορισμών, για τους οποίους μίλησε παραιτούμενος από την ηγεσία της ΛΑ.Ε, να αναδείξει το πραγματικό πρόσωπο τής αναγκαίας διεξόδου για την χώρα.

Φαίνεται, όμως , ότι ο Γ.Τ. δεν έχει ιδέα για όλα τούτα και το μόνο που γνωρίζει είναι να μιλάει γενικώς για Αριστερά και να την χωρίζει σε πέρα και δώθε , σε πάνω και κάτω , σε εκείνη που αντιπροσωπεύει τάχα ο ΣΥΡΙΖΑ και το ξαδελφάκι του το ΜΕΡΑ25,  για το οποίο ως αναμένετο δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια και στην “άλλη” στην οποία τσουβαλιάζει φίρδην μίγδην τους πάντες .

Η Αριστερά Γιάννη Τριάντη έχει προβλήματα και κρίσιμα προβλήματα επαναθεμελίωσής της με όλη τη σημασία της λέξης.

Το πρόβλημα επομένως της Αριστεράς δεν ήταν και δεν είναι η σκληρή τάχα επιθετική της στάση στον Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ. Το αντίθετο , η σημερινή Αριστερά, πέρα από επίθετα και βερμπαλισμούς , στα κρίσιμα υποχωρεί και αφήνει σχεδόν στο απυρόβλητο τον ΣΥΡΙΖΑ και συνολικά το πολιτικό κατεστημένο.

Εκεί , όμως , που ο Γ.Τ ξαφνιάζει και εντυπωσιάζει είναι όταν από δημοσιογράφος μετατρέπεται περίπου σε “ψυχίατρο”.

Ως τέτοιος , λοιπόν , ο Γ.Τ γνωματεύει ότι ο Λαφαζάνης πάσχει από “νεύρωση”(!) και για τούτο διακατέχεται από “εκδικητική μανία” κατά του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

΄Αν ο Τσίπρας κατέφυγε σε σειρά δικαστικών διώξεων με τον μισό ποινικό κώδικα κατά του Λαφαζάνη και για τους αγώνες τους κατά των πληστηριασμών, δεν αποκλείεται αύριο να χρησιμοποιηθεί άλλη μέθοδος σωφρονισμού του Λαφαζάνη: Αγωγή και φάρμακα για την καταστολή “νευρώσεων”.

Ρέ Γιάννη, τί τα θές τα ψυχιατρικά ; ΄Αστα να πάνε…….

Άρης Δημητρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας