Τσιμουδιά ο ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα δίκη κατά Λαφαζάνη

1479
σύριζα

Ο Αλέξης Τσίπρας και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως υπεύθυνοι για την κλιμάκωση των πλειστηριασμών επί της διακυβέρνησής τους, κλιμάκωση που προκάλεσε και το κίνημα εναντίον αυτών των άδικων και αρπακτικών πλειστηριασμών από τις τράπεζες με όργανα κάποιες περιορισμένες ομάδες από κοράκια συμβολαιογράφους, ευτυχώς όχι την πλειοψηφία τους

Είναι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ η οποία έβαλε τα ΜΑΤ να χτυπάνε ανελέητα τους διαμαρτυρόμενους κατά της αρπαγής σπιτιών στα Ειρηνοδικεία και η οποία στη συνέχεια για να παρακάμψει τις συνεχείς ματαιώσεις των ανοιχτών δημόσιων πλειστηριασμών από το Κίνημα, κατέφυγε στους παράνομους, αδιαφανείς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς μέσα στα άδυτα των συμβολαιογραφείων.

Ήταν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ η οποία ως κυβέρνηση μετέτρεψε τα συμβολαιογραφεία σε απροσπέλαστα  αστυνομικά φρούρια με τα ΜΑΤ και τις κλούβες να χρησιμοποιούν απροκάλυπτη βία κατά των διαμαρτυρόμενων διαδηλωτών, συχνά με χτυπήματα που τους έστελναν με φορεία στα νοσοκομεία.

Ήταν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που μετέτρεψε δια του Υπουργού Δικαιοσύνης Κοντονή σε ιδιώνυμο αδίκημα την παρεμπόδιση πλειστηριασμού, η οποία με αυτεπάγγελτη δίωξη τιμωρείτο με φυλάκιση.

Ήταν, τέλος, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ , που έστησε άνανδρα σειρά από δίκες σε πρώην συντρόφους της και μερικούς ιδρυτικά στελέχη του ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργούς, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Τώρα, ως αντιπολίτευση, ο Αλέξης Τσίπρας και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, επιστρέφοντας στη γνωστή δημαγωγία, θυμήθηκαν να ζητήσουν προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς. Με δύο λόγια ζητάνε αυτό που οι ίδιοι καταπάτησαν και επί χρόνια πολεμούσαν.

Το ότι δεν έχει καμία αξιοπιστία αυτό το αίτημα τους είναι προφανές.

Και γίνεται ακόμα πιο προφανές από το γεγονός ότι έστω και τώρα, που με κατηγορίες οι οποίες στήθηκαν επί των ημερών τους, προωθούνται σειρά από δίκες, ενώ τη Μεγάλη Εβδομάδα και συγκεκριμένα την Μεγάλη Πέμπτη καλείται εν μέσω κρίσης του κορονοϊού για ανάκριση στη ΓΑΔΑ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν ζητάει συγγνώμη για τις μετεμφυλιακού τύπου διώξεις που ξεκίνησε, έστω και αν δεν φτάνει αλλά δεν βγάζει ούτε τσιμουδιά για τη νέα στημένη δίκη και την κλήση σε ανάκριση μεγαλοβδόμαδα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Από μια άποψη καλά κάνει γιατί και η υποκρισία έχει όρια! Ντροπή τους!

Α.Ρ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας