Τσίπρας-Νetanyahu- Αναστασιάδης: Ελλάδα και Κύπρος δορυφόροι στα γεράκια του Ισραήλ

1763
τσίπρας

Δεν υπάρχει πιο θλιβερό θέαμα για Ελλάδα και Κύπρο από την εικόνα που δείχνει Τσίπρα και Αναστασιάδη να ακολουθούν τυφλά και να εξυπηρετούν τον σφαγέα σιωνιστή Netanyahu.
Η Ελλάδα του Τσίπρα, μετά την συνάντηση με τον Netanyaju, αντί να καταδικάσει το σφαγείο που έχει στήσει στην Γάζα ο Netanyahu, ζήτησε με μέγιστη υποκρισία διαπραγματεύσεις (!) για να διασφαλιστεί η ειρήνη και η ασφάλεια ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους.
Όπως η ιμπεριαλιστική Δύση εξισώνει θύτη και θύμα στο Αιγαίο, ακόμα χειρότερα ο Αλ. Τσίπρα βάζει στο ίδιο τσουβάλι τους σφαγείς σιωνιστές με τους σφαγιαζόμενους Παλαιστίνιους, ενώ ο Αναστασιάδης, που εκπροσωπεί μια χώρα που βρίσκεται κατοχικά διαιρεμένη, στηρίζει στην ουσία την κατοχή του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.
Ελλάδα και Κύπρος, χωρίς, μάλιστα, κανένα αντάλλαγμα, έχουν γίνει τα “ηλίθια” στηρίγματα της ενεργειακής ατζέντας του Ισραήλ, αφού χωρίς την Ελλάδα και την Κύπρο το Ισραήλ δεν θα μπορούσε να αντλήσει και πολύ περισσότερο να εξάγει ούτε ένα βαρέλι πετρέλαιο ή κυβικό μέτρο φυσικού αερίου.
Ακόμα χειρότερα Ελλάδα και Κύπρος, έναντι μεγάλων κινδύνων, έχουν γίνει ο βαθύς στρατιωτικός χώρος για τις ασκήσεις και τους στρατηγικούς σχεδιασμούς του Ισραήλ.
Την ίδια ώρα, το Ισραήλ όχι μόνο δεν παρέχει στον άξονα Ελλάδας-Κύπρου καμιά ομπρέλα ασφαλείας, αντίθετα παζαρεύει την ασφάλεια και την ακεραιότητα Αθήνας και Λευκωσίας με τους εχθρούς τους, προκειμένου να αποκομίσει το ίδιο οφέλη.
Εδώ και τώρα ανατροπή σε Αθήνα αλλά και σε Λευκωσία.

Ν.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας