Τρ. Πειραιώς: Κραυγή απόγνωσης 350 εργαζομένων

1427
πειραιώς

350 εργαζόμενοι στην Τράπεζα Πειραιώς παραμένουν εκτός εργασίας για 7η εβδομάδα.

Το αμάρτημά τους; Αρνήθηκαν, παρά τις απειλές και τις αφόρητες ψυχολογικές πιέσεις της Διοίκησης, να εγκαταλείψουν την Τράπεζα για να εργαστούν σε σουηδική εισπρακτική εταιρεία, δίνοντας εδώ και δέκα μήνες έναν υπερήφανο αγώνα με πολυήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η διαχείριση των δανείων των ελληνικών νοικοκυριών φεύγει από την Τράπεζα Πειραιώς και την αναλαμβάνει η νέα εταιρεία, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για τους δανειολήπτες.

Οι εργαζόμενοι με πολυετή πείρα και εξειδίκευση, αντιμετωπίζουν πλέον την εκδικητική σε βάρος τους μεταχείριση.

Αντί να αξιοποιηθούν στα υποστελεχωμένα καταστήματα και υπηρεσίες της Τράπεζας, προς όφελος του συναλλασσόμενου κοινού που ταλαιπωρείται από την έλλειψη προσωπικού, τους προτείνεται καταχρηστικά να εργαστούν χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο κατοικίας τους.

Οι εργαζόμενοι της Αττικής καλούνται να ξεσπιτωθούν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες, οι αντίστοιχοι της Θεσσαλονίκης στην Κρήτη(!!!), πράγμα που θα έχει ως συνέπεια την οικονομική και οικογενειακή τους εξόντωση.

Οφείλουμε όλοι μας να συμπαρασταθούμε στο δίκαιο αυτό αγώνα των 350 εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς, η οποία έχει ήδη ανακεφαλαιοποιηθεί με πολλά δις ευρώ από το υστέρημα του ελληνικού λαού!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας