Τροποποιήσεις στα δρομολόγια των συγκοινωνιών λόγω της πυρκαγιάς

1165
δρομολόγια

Οι έκτακτες συνθήκες που έχουν δημιουργήσει οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική τροποποιούν τα δρομολόγια σε συγκεκριμένα μέσα μεταφοράς.

Έτσι, δεν πραγματοποιούνται τα πρωινά δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου στη γραμμή Αθήνα-Κιάτο και αντίστροφα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα δρομολόγια πιθανότατα δεν θα πραγματοποιηθούν το πρωί, λόγω των προβλημάτων ηλεκτροδότησης και του σιδηροδρομικού δικτύου, που έχουν σημειωθεί στην συγκεκριμένη γραμμή εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή της Κινέτας.

Αντίθετα, κανονικά λειτουργεί το αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος». Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, οι πυρκαγιές που μαίνονται στην Αττική δεν έχουν επηρεάσει την λειτουργία του αεροδρομίου.

Επίσης, νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι κανένα δρομολόγιο του ΚΤΕΛ προς την Πελοπόννησο και Ήπειρο δεν πραγματοποιείται λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στην Κινέτα, αφού από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) υπάρχουν τροποποιήσεις δρομολογίων στις λεωφορειακές γραμμές 301, 314 και 324 που εξυπηρετούν τις περιοχές Ανθούσα, Πεντέλη κυκλική, Παλλήνη, Ραφήνα.

Σε ό,τι αφορά τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ προς Ραφήνα και Νέα Μάκρη, όπως είπαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αρμόδιοι, «ξεκινούν από το κέντρο της Αθήνας κανονικά, αλλά δεν γνωρίζουν μέχρι που θα φθάσουν και πώς, γιατί αρμόδιοι είναι η ΕΛΑΣ και η πυροσβεστική».

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο προαστιακός λειτουργεί, πραγματοποιώντας το δρομολόγιο Αθήνα-Κιάτο-Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας