Τρεις αλλαγές Τ.Φαν’τ Σιπ στο παιχνίδι της Εθνικής ποδοσφαίρου με Κόσοβο

1160
κόσοβο

Για το παιχνίδι με το Κόσοβο στην Πρίστινα την Κυριακή (6/9, 21:45), για τη 2η αγωνιστική του Nations League, προετοιμάζεται η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου.

Το ξεκίνημα της διοργάνωσης δεν συνοδεύτηκε με νίκη για την Ελλάδα, ωστόσο διατηρήθηκε το αήττητο των τελευταίων αγώνων.

Με δεδομένο, ωστόσο, ότι στόχος της εθνικής ομάδας είναι η πρώτη θέση του ομίλου, ώστε να διεκδικήσει την άνοδό της στη League B, οι παίκτες του Τζον Φαν’τ Σιπ θα παίξουν απόψε για το τρίποντο κόντρα σε μια ομάδα με αρκετές απουσίες.

«Το Κόσοβο είναι μία καλή και οργανωμένη ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας αλλά δεν είναι κάτι που καταφέρνεις πάντα. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς στο ποδόσφαιρο. Δεν σημαίνει πως όταν είσαι φαβορί θα κερδίζεις. Πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος. Πρέπει να έχεις και τύχη. Πρέπει να έχεις και πίστη και να τη μεταφέρεις στην ομάδα. Στο τέλος ελπίζουμε να είμαστε πρώτοι στον όμιλο» σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ έχει αποφασίσει για τις αλλαγές που θα παρουσιάσει στην 11άδα της Εθνικής μας ομάδας απόψε κόντρα στο Κόσοβο για τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου του Nations League.

Αυτές θα είναι οι τρεις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Σλοβενία.

Η ενδεκάδα θα ξεκινήσει από τον Μπάρκα στην εστία, τον Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Γιαννούλη και από εκεί και πέρα ο Σταφυλίδης μαζί με τον Μπακάκη θα είναι αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Στο χώρο του κέντρου ο Κουρμπέλης με τον Ζέκα, μπροστά τους οι Μπακασέτας και Λημνιός στις πλευρές, με τον Φορτούνη πίσω από τον Κουλούρη που θα είναι ο προωθημένος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας