Το Bitcoin συνεχίζει ακάθεκτο-Ειδικοί προβλέπουν πως θα κυριαρχήσει επί του χρυσού!

490
Το Bitcoin συνεχίζει ακάθεκτο

Η κερδοσκοπία και οι «σαπουνόφουσκες οργιάζουν παντού στην παγκοσμιοποιημένη» οικονομία μιας χούφτας μεγιστάνων

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία στις αγορές το κρυπτονόμισμα Bitcoin, με τους ειδικούς να προβλέπουν πως θα μπορέσει να κυριαρχήσει επί του χρυσού.

Με την πανδημία του κορονοϊού να έχει κατευθύνει το καταναλωτικό κοινό προς τις αγορές μέσω του διαδικτύου και εξαιτίας της αβεβαιότητας που επικρατεί γενικότερα στην αγορά, το κρυπτονόμισμα Bitcoin συνεχίζει την κούρσα ανόδου.

Ορισμένοι ειδικοί μάλιστα προβλέπουν πως η τιμή του θα μπορούσε να φτάσει και τα 50.000 δολάρια.

Στα 45.000 η τιμή του κρυπτονομίσματος τη Δευτέρα

Το Bitcoin έφτασε τα 45.000 δολάρια τη Δευτέρα, συνεχίζοντας την ταχεία άνοδό του, σύμφωνα με στοιχεία του ειδησεογραφικού πρακτορείου Coindesk, ενώ σημειώνεται πως η τιμή του αυξήθηκε πάνω από 5.000 δολάρια.

Ειδικοί υποστηρίζουν πως θα είναι καλύτερο από χρυσό

Ένα τεράστιο άλμα στην αξία του κρυπτονομίσματος Bitcoin πραγματοποιήθηκε όταν επενδυτές του γκρουπ Τέσλα επιβεβαίωσαν πως είχαν επενδύσει 1,5 δισ. δολάρια στην κρυπτογράφηση τον Ιανουάριο. Στις αρχές του Φεβρουαρίου οι συναλλαγές πραγματοποιούνταν με την ισοτιμία στα 33.000 δολάρια, ενώ τη Δευτέρα το Bitcoin έφτασε τα 40.000 δολάρια.

Όπως ανέφεραν νωρίτερα οι εμπειρογνώμονες του κέντρου κρυπτογράφησης Λούνο (Luno) και της χρηματιστηριακής OSL, που επικαλέστηκε το πρακτορείο Bloomberg, το κόστος του Bitcoin μπορεί να φτάσει τα 50.000 δολάρια μακροπρόθεσμα, καθώς το νόμισμα φαίνεται να κυριαρχεί επί του χρυσού, στον ανταγωνισμό για την υπεροχή και την καλύτερη επένδυση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας