Το φεστιβάλ «Ενότητα» (unity) της ΛΑ.Ε. πέτυχε του στόχους του

2646
πλειστηριασμών
Ο απολογισμός μας για το φεστιβάλ unity 2017 είναι πως ήταν επιτυχημένο από κάθε άποψη.
Ενδιαφέρον πολιτών, σύσφιξη σχέσεων μελών, ευρεία συμμετοχή νέων, εμπλουτισμός γνώσεων από τις ομιλίες, συσπείρωση συλλογικοτήτων στο Μέτωπο της ΛΑ.Ε. για επικαιροποίηση θέσεων, συμφωνίες για άμεσες διαμορφώσεις νέων θέσεων και κινηματικών δράσεων, διασκέδαση.
Στο τεχνικό κομάτι, τα μέλη της ΛΑ.Ε. έδωσαν τον εαυτό τους: Εξέδρες, μηχανήματα και χώροι ήχου, μεταφραστές, καρέκλες, τραπέζια, ταμπλώ, γιγαντοαφίσες, μεγάλοι ανεμιστήρες, καλωδιώσεις, ψυγεία, αναψυκτικά, γρήγορη εύγευστη τροφή, αναψυκτικά, καφέδες, καθαριστικά της αυτοδιαχειριζόμενης ΒΙΟΜΕ, υποδοχή πολιτών, ξεστήσιμο και αποθήκευση για ετοιμότητα.
Όλα με χαμόγελα, πίστη και δύναμη για τον αγώνα που θα κερδίσουμε για την Εθνική και Κοινωνική Απελευθέρωση, για μια αξιοβίωτη ζωή όλων των πολιτών.
 
Από την πλευρά του ΔΗΚΚΙ, ευχαριστούμε όλους τους σύντροφους και φίλους που μας έκαναν την τιμή να συζητήσουμε στο εκθετήριό μας κατά την διάρκεια του 2-ήμερου φεστιβάλ.
Με πόστερς του ΔΗΚΚΙ καλέσαμε:
-σε συσπείρωση σε ένα νέο ΕΑΜ των όλων ανυπότακτων Ελλήνων, όποιο κόμμα κι αν ψήφισαν, όπως είχε γίνει και τότε, με δημοκρατική εξέγερση, με έξοδο από την με παγιδεύσεις των πολιτών μεταλλαγμένη Ε.Ε. που την διοικούν μη εκλεγμένοι, αλλά αποφασίζουν για εμάς αυτά που ζούμε και με έξοδο από το ευρώ που είναι η εξαναγκαστική νομοθεσία που υποτάσσει τα κράτη της περιφέρειας στις θελήσεις της Γερμανικής μητρόπολης και των συμφερόντων που αυτή εξυπηρετεί,
-σε αντίδραση για την επιχειρούμενη αναθεώρηση του Συντάγματος, που δεν πρέπει να γίνει μέσα στην περίοδο κατοχής, ούτε με τους όρους των εισβολέων και της κατοχής που βιώνουμε και αντ΄ αυτής προτείναμε Συντακτική Εθνοσυνέλευση,
-σε συναγερμό, ότι στον ιμπεριαλιστικό (κατακτητικό) πόλεμο, πρέπει να σωθεί η πατρίδα για να σωθούν οι πολίτες,
-σε γνώση των γραφών για την πατρίδα, από τους κλασικούς του Μαρξισμού,
-σε ενημέρωση για την νέα ιστοσελίδα μας www.GRexodus.gr (ελληνική έξοδος με δική μας θέληση), την οποία θα ανεβάσουμε στους επόμενους μήνες.
Τα κείμενα του ΔΗΚΚΙ που διαθέσαμε ήταν:
Εμπρός για ένα νέο ΕΑΜ, Για την Κύπρο, Για την Συρία, Για την ΟΝΕ, Για το χρέος, Για το μεταναστευτικό.
Τα βιβλία που διαθέσαμε ήταν των: Γ. Τόλιου, Σπ. Λαβδιώτη, Ν. Ιγγλέση
Υποστηρίξαμε, με μέλη μας, την Επιτροπή κατά των πλειστηριασμών και διαθέσαμε σχετικό έντυπο.
 
Οι μνημονιακοί συνθηκολογήσαντες, θέλουν την νομική συνέχεια του κράτους, για την διαμελισμό της χώρας μας, για την εξαναγκαστική μετανάστευσή μας, για την υπογεννητικότητα, για την πτωχοποίηση και για την σκλαβοποίηση Ελλήνων.
Η ανατροπή και η αλλαγή είναι στα χέρια των πολιτών. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
 
Οι ανυπότακτοι Έλληνες πολίτες, αμυνόμενοι στην ιμπεριαλιστική κατοχή, ζητούμε την νομική ασυνέχεια του κράτους, για την συνέχεια της εθνικής μας κυριαρχίας, για να μείνουν οι πολίτες στην Ελλάδα και να εργαστούμε όλοι μαζί, ώστε από κοινού να ανασυγκροτήσουμε την οικονομία της πατρίδας μας και να έχουν όλοι οι πολίτες εργασία και ικανοποιητικό εισόδημα.
ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.
 
Παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες από το φεστιβάλ.
dhkki unity5
dhkki unity2
dhkki unity3
dhkki unity4
*Ο Γιώργος Μπούτρης είναι γραμματέας της δ.ε. του ΔΗΚΚΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας