Το υβρεολόγιο τρώει το περιεχόμενο-Τραμπ χαρακτηρίζει «λεχρίτη» τον παραιτηθέντα Προέδρο CNN

769
Το υβρεολόγιο τρώει το περιεχόμενο-Τραμπ

Σαν βόμβα έσκασε στον χώρο των αμερικανικών ΜΜΕ η είδηση παραίτησης του προέδρου του CNN Τζεφ Ζάκερ. Υπήρχαν όμως και εκείνοι που μιλούσαν για το χρονικό μιας προαναγγελθείσας αποχώρησης από τη στιγμή που τα απόνερα των σεξουαλικών σκανδάλων έφτασαν μέχρι το ειδησεογραφικό δίκτυο.

Ο Ζάκερ παρασύρθηκε από το «ρέμα» των αποκαλύψεων όταν έγινε γνωστό πως ο παρουσιαστής του CNN, Κρις Κουόμο, απολύθηκε από το μέσο λόγω βοήθειας που παρείχε στον αδερφό του και πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με σειρά καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση.

Καθώς το κουτί της Πανδώρας έχει ανοίξει, το ερώτημα είναι εάν ο πρόεδρος του CNN παραιτήθηκε μόνο για την εικοσαετή σχέση που διατηρούσε με τη συνάδελφό του, εκτελεστική αντιπρόεδρο του δικτύου, Άλισον Γκόλαστ.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, τοποθετήθηκε επί του θέματος, σπεύδοντας να αφήσει αιχμές για τη συνολική δραστηριότητα του Ζάκερ.

Σε σχόλιό του ο Τραμπ, στον γνωστό εμπρηστικό του τόνο, χαρακτήρισε τον Ζάκερ «λεχρίτη» που με ψευδείς ειδήσεις προσπάθησε να αυξήσει την ακροαματικότητα του μέσου όπου ήταν πρόεδρος. Προσθέτει ότι ο πρόεδρος του CNN παραιτήθηκε για διάφορους λόγους και κυρίως επειδή «το δίκτυο έχασε στα ποσοστά τηλεθέασης».

Οι σχέσεις Τραμπ-Ζάκερ έχουν περάσει από διάφορα στάδια. Τα τελευταία χρόνια των σφοδρών επικρίσεων των μεγάλων ΜΜΕ στις κινήσεις Τραμπ, οι σχέσεις με τον πρόεδρο του CNN ήταν τετατμένες. Όταν όμως ο τελευταίος ήταν πρόεδρος του NBC Entertainment, ανέδειξε τον ισχυρό άντρα του κτηματομεσιτικού τομέα που στη συνέχεια, το 2016, κέρδισε τις εκλογές.

Ο Τραμπ δεν δίστασε να εκφράσει την ικανοποίησή του για την παραίτηση, μιλώντας για μια νέα «εποχή διαφάνειας» στο CNN.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας