Απάτη! Το κείμενο Συμφωνίας Δένδια-Μπλίνκεν είναι ίδιο με εκείνο του 1990!

1181
Το κείμενο Συμφωνίας Δένδια-Μπλίνκεν

Η κυβέρνηση, τα κυρίαρχα ΜΜΕ και το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο κοροϊδεύουν ανοιχτά τον ελληνικό λαό και παίζουν βρώμικα παιχνίδια με την εδαφική ακεραιότητα και την ύπαρξη της χώρας.

Η κυβέρνηση και η συντριπτική πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης εκβάλλουν ουρανομήκεις ιαχές για τη μεγάλη δήθεν επιτυχία, που η χώρα απέσπασε από τις ΗΠΑ, με την κατοχύρωση από τις τελευταίες των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και συνόρων και την εγγύηση από τις ΗΠΑ της υπεράσπισης της εδαφικής μας ακεραιότητας σε περίπτωση πολεμικής επίθεσης.

Και όμως το κείμενο της Συμφωνίας που υπέγραψαν χθες στην Ουάσιγκτον Δένδιας-Μπλίνκεν, όπως θα δείτε παρακάτω, είναι ακριβώς το ίδιο με εκείνο της ελληνοαμερικάνικης Συμφωνίας του 1990!

Πόσο άραγε μας προστάτευσε η ελληνοαμερικάνικη Συμφωνία του 1990; Έκτοτε γνωρίσαμε την επίθεση της Τουρκίας στα Ίμια το 1996, την γκριζοποίηση των Ιμίων και σειρά άλλων νησιών και βραχονησίδων στο Αιγαίο, το casus belli της Τουρκίας το 1995 για τα 12 ν.μ, την αμφισβήτηση και καταπάτηση των δικαιωμάτων Ελλάδας και Κύπρου στην υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ τι έπραξαν σε όλες αυτές τις καταστάσεις οι ΗΠΑ με βάση την ελληνοαμερικάνικη Συμφωνία του 1990; Απολυτως τίποτα! Απολύτως υποβοήθησαν την Τουρκία!

Όσο λοιπόν μας προστάτευσαν οι ΗΠΑ από το 1990 μέχρι σήμερα με την ελληνοαμερικάνικη Συμφωνία του 1990 άλλο τόσο θα μας προστατεύσουν με την ελληνοαμερικάνικη Συμφωνία Δένδια-Μπλίνκεν και το αόριστο ευχολόγιο της, το οποίο συνήθως αναγράφεται κοινότυπα σε όλες τις διμερείς Συμφωνίες των διάφορων χωρών, χωρίς όμως να αποτρέπει καταπάτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων και πολεμικές συγκρούσεις.

Συγκεκριμένα το περίφημο άρθρο 1. Παρ. 3 της ελληνοαμερικάνικης Συμφωνίας Δένδια-Μπλίνκεν αναφέρει τα εξής:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας