Τουρκία συγκλονίζει βίντεο από σφαγή νεαρής με σπαθί σαμουράι στη Κων/πολη

871
Τουρκία συγκλονίζει βίντεο από σφαγή νεαρής με σπαθί σαμουράι στη Κων/πολη

Συγκλονίζει την Τουρκία βίντεο από κάμερες ασφαλείας που δείχνει τη σφαγή νεαρής από 28χρονο με σπαθί σαμουράι, σε πεζοδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Η νεαρή αρχιτεκτόνισσα Μπασάκ Τζενγκίζ δέχθηκε επίθεση το βράδυ της Τρίτης από τον 28 ετών Τζαν Γκιοκτούκ Μποζ, ενώ περπατούσε στο Ατακσεχίρ της Κωνσταντινούπολης.

Την έσφαξε

Ο δράστης την πλησίασε από πίσω και κυριολεκτικά την έσφαξε με σπαθί σαμουράι μήκους 75 εκατοστών, μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Η κοπέλα προσπάθησε ν’ αντισταθεί αλλά αυτός της επέφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα, παρά τις κραυγές της, μέχρι που την είδε να σωριάζετε και να μένει ακίνητη στο έδαφος. Τότε, τράπηκε σε φυγή, κρατώντας το σπαθί.


Το φονικό όπλο (φωτογραφίες από kronos34.news)

Η νεαρή ήταν αιμόφυρτη και βαριά τραυματισμένη. Μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Ατακσεχίρ, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο δράστης, που ζούσε μόνος του σε πολυτελές συγκρότημα, συνελήφθη και στην κατάθεσή του είπε πως όταν βγήκε από το σπίτι του είχε αποφασίσει να σκοτώσει μια γυναίκα.

«Ηταν γεμάτη αίματα»

Ο τραγικός πατέρας της άτυχης κοπέλας δήλωσε ότι η κόρη του ήταν αρραβωνιασμένη και της επιτέθηκαν στον δρόμο προς το ξενοδοχείο όπου έμενε. Είχε μεταβεί από την Αγκυρα στην Κωνσταντινούπολη για δουλειά και θα επέστρεφε την Κυριακή.


Η άτυχη Μπασάκ με τον αρραβωνιαστικό της

«Τη σκότωσαν με σπαθί. Μάθαμε ότι έφυγε από τη ζωή. Η κόρη μου δεν γνώριζε τον δράστη. Είχε αρραβωνιαστεί, ήταν αρχιτέκτονας στην Αγκυρα. Αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική του Πανεπιστημίου Karabuk στο Safranbolu. Στην Κωνταντινούπολη σχεδίαζε τα έργα μιας τράπεζας. Ηταν εκεί για δουλειές, επρόκειτο να μείνει μέχρι τις 15. Δούλεψα μετά τη σύνταξη. Δούλεψα άλλα 5 χρόνια για να σπουδάσει. Ηταν τόσο συμπονετικός άνθρωπος. Μας έδωσαν την τσάντα της. Ηταν γεμάτη αίματα» είπε.

«Μπήξτε ένα μαχαίρι στη γυναίκα σας»

Ο δολοφόνος της νεαρής συνελήφθη στο διαμέρισμά του μετά από έφοδο της αστυνομίας. Στους τοίχους και τα παράθυρα υπήρχαν χαρτιά κολλημένα με ταινία στα οποία ήταν γραμμένα διάφορα κείμενα.

Σ΄ ένα από αυτό, μεταξύ άλλων, έγραφε: «Μπήξτε ένα μαχαίρι στη γυναίκα σας, πυροβολήστε με μια σφαίρα τη γυναίκα σας».

Ο σπαραγμός της μητέρας πάνω από το φέρετρο

Στον χώρο βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 15 ξίφη και μαχαίρια, ανάμεσά τους και το σπαθί σαμουράι που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονική επίθεση.

Ο δράστης το είχε καθαρίσει και το είχε πλύνει στο μπάνιο.


Ο δράστης της επίθεσης σκυμμένος για να μην φαίνεται το πρόσωπό του

Είχε νοσηλευτεί

Οπως διαπιστώθηκε, είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν για 17 ημέρες εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών και έλαβε ψυχολογική υποστήριξη για 5 χρόνια.

Ωστόσο, δεν είχε συμβουλευτεί γιατρό τα τελευταία τρία χρόνια.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας