Τουρκία: Ο Έλον Μασκ θέλει να την κάνει υπερδύναμη μόνος του

977
Τουρκία: Ο Έλον Μασκ θέλει

Με άκρως κολακευτικά λόγια για την Τουρκία μίλησε ο Έλον Μασκ σε συνάντηση που είχε την Πέμπτη (16/12) με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο ιδρυτής της Tesla και της SpaceX, συναντήθηκε με τον Ερντογάν, με αφορμή την εκτόξευση του δορυφόρου Türksat 5A δηλώνοντας παράλληλα πως ανυπομονεί να κάνει πολλά πράγματα στο μέλλον για την Τουρκία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Ερντογάν υπενθύμισε ότι ο δορυφόρος TÜRKSAT 5B θα εκτοξευτεί στο διάστημα στις 19 Δεκεμβρίου μέσω του SpaceX, σημειώνοντας ότι ο δορυφόρος TÜRKSAT 5A εκτοξεύτηκε στο διάστημα τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου, ο πρόεδρος της γειτονικής χώρας χαρακτήρισε ως σπάνιο το γεγονός να εκτοξευθεί από την ίδια χώρα, στο ίδιο έτος δύο δορυφόροι.

Από την πλευρά του, ο Έλον Μασκ ευχαρίστησε τον Ερντογάν και δήλωσε πως ανυπομονεί να στείλει τον δορυφόρο ενώ σημείωσε πως είναι τιμή για τον ίδιο να συναντιέται ξανά με τον Ερντογάν.

Τέλος, φρόντισε να εκφράσει την επιθυμία του να επισκεφθεί σύντομα την Τουρκία δείχνοντας την διάθεση του να κάνει με τις κινήσεις του, υπερδύναμη την Τουρκία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας