Τζιχαντιστές πολέμιοι Άσαντ: Είμαστε στο πλάι της Τουρκίας ενάντια στην Ελλάδα

2098
τζιχαντιστές

Ενώ η Ελλάδα συνεχίζει να τάσσεται με σφοδρότητα εναντίον του προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας Μπασάρ αλ  Άσαντ, ο οποίος πολεμά τον Τούρκο εισβολέα στη χώρα του και τους τζιχαντιστές που τον στηρίζουν, την ίδια ώρα οι τρομοκράτες ισλαμιστές δηλώνουν έτοιμοι να πολεμήσουν στο πλάι της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας.

Η Ελλάδα με τα ίδια της τα χέρια βγάζει τα μάτια της εξαιτίας της δουλοφροσύνης του ελληνικού κατεστημένου στα δυτικά κέντρα.

Μήνυμα στρατιωτικής στήριξης προς την Τουρκία από τον Συριακό Εθνικό Στρατό (SMO), ή αλλιώς τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA), τους τρομοκράτες τζιχαντιστές οι οποίοι πολεμούν κατά του Άσαντ στη Συρία μαζί με τον τουρκικό στρατό, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη.

«Εάν γίνει πόλεμος με την Ελλάδα, θα πάμε στο μέτωπο», δηλώνει ένας εκ των επικεφαλής του Συριακού Εθνικού Στρατού, ο Suheyl Hammoud.

«Είμαστε ευγνώμονες προς την Τουρκία. Τώρα είναι η ώρα να εκπληρώσουμε αυτό το χρέος. Αν με ρωτήσουν ‘Θα πας στα ελληνικά σύνορα;’, η απάντησή μου θα είναι ‘Ευχαρίστως Ναι’», ανέφερε σε συμπολεμιστές του, όπως αποκαλύπτει σήμερα πρωτοσέλιδα η εφημερίδα «Τουρκιγέ».

Όπως αναφέρει και ο Τούρκος έγκριτος αυτοεξόριστος δημοσιογράφος Abdullah Bozkurt, “τα “φιλαράκια” του Ερντογάν ανυπομονούν να εμπλακούν στον πόλεμο με την Ελλάδα για να ξεπληρώσουν το χρέος τους στην Τουρκία”.

Ας δούμε τους συγκεκριμένους “αντικαθεστωτικούς” εναντίον του συριακού στρατού, στο βίντεο που ακολουθεί. Όπως θα δείτε και από την περιγραφή που υπάρχει, οι μαχητές του FSA και της Al Nusra εκτέλεσαν άμαχο πληθυσμό, μεταξύ αυτών γυναίκες και παιδιά, στη προσπάθεια τους να τους εξαφανίσουν ως μάρτυρες του χημικού πολέμου των τζιχαντιστών τρομοκρατών της Δύσης εναντίον του συριακού λαού.

Αυτοί οι “μαχητές” τρομοκράτες τζιχαντιστές, δηλώνουν έτοιμοι να πολεμήσουν εναντίον της χώρας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας