Τζάμπα εννιαήμερες διακοπές με δημόσιο χρήμα για τη Νικολάου στην Κω!

1268
νικολάου

Δωρεάν διακοπές για την Γραμματέα Αντιεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου στην Κω με αφορμή την επίσκεψη και επιθεώρηση, στα μέσα του καλοκαιριού, των φυλακών του νησιού, καταγγέλλει η αντιπολίτευση. Τα έξοδα μετάβασης μετακίνησης και διαμονής στο νησί κατά τη διάρκεια των εννιαήμερων διακοπών της (6 – 15 Αυγούστου), θα πληρωθούν από το ελληνικό κράτος.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης, η οποία ζητάει την παραίτησή της,  η κ. Νικολάου  με πρόσχημα, την επίσκεψη και επιθεώρηση των φυλακών της Κω και μάλιστα σε περίοδο τουριστικής αιχμής, «υπογράφει για τον εαυτό της και τη συνοδεία-Ασφάλεια της , (4 άτομα και 2 υπηρεσιακά αυτοκίνητα χρηματικά εντάλματα πληρωμής ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 χιλιάδες ευρώ για εννιά μέρες έξοδα μετάβασης διαμονής και οδοιπορικών!

Η απάντηση της Νικολάου

Σε ανάρτησή της, ως απάντηση στις σφοδρές αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει από κόμματα της αντιπολίτευσης,  η Σοφία Νικολάου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η δαπάνη που εγκρίθηκε και φυσικά έχει αναρτηθεί στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», είναι 3.895,58 ευρώ. Από αυτά, σε εμένα αντιστοιχούν 223 ευρώ, που είναι το κόστος του αεροπορικού εισιτηρίου και 240 ευρώ που είναι το κόστος των τριών διανυκτερεύσεων. Σύνολο: 463 ευρώ. Τα υπόλοιπα αντιστοιχούν στα έξοδα μετάβασης και ημερήσιας αποζημίωσης του προσωπικού ασφαλείας. Είναι προφανές ότι οι υπόλοιπες ημέρες θα καλυφθούν από προσωπικές μου δαπάνες.».

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας