Και αυτή τη Τετάρτη, έξω από τα Ειρηνοδικεία ενάντια στους πλειστηριασμούς

1310
Ειρηνοδικεία
Λαφαζάνης: Σεισάχθεια (Διαγραφή) των λαϊκών χρεών για επανεκκίνηση της οικονομίας
Νέες μεγάλες κινητοποιήσεις προετοιμάζονται και αυτήν την Τετάρτη, έξω από τα Ειρηνοδικεία, τα κινήματα στις μεγάλες πόλεις και τους Δήμους όλης της χώρας και ιδιαίτερα στην Αθήνα και τη Θεσ/νικη, με στόχο να ματαιώσουν για άλλη μια φορά τους πλειστηριασμούς σπιτιών και λαϊκής περιουσίας των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών τείνει να γίνει θεσμός κάθε Τετάρτη, έχει αποδειχθεί ότι είναι νικηφόρο, το μόνο, ίσως, νικηφόρο κίνημα αυτής της περιόδου, το οποίο συνεχώς διευρύνεται και ευαισθητοποιεί όλο και περισσότερους πολίτες και ιδιαίτερα τη νεολαία.
Η ΛΑ.Ε. αλλά και σειρά άλλων πολιτικών δυνάμεων, οργανώσεων, συλλογικοτήτων και κινημάτων καλούν σε αγωνιστική παρουσία και αυτήν την Τετάρτη, χωρίς ανταγωνισμούς και πρωτοκαθεδρίες, σε ισότιμη συλλογική αλληλέγγυα βάση.
Το ευρύτερο πολιτικό, κινηματικό και κοινωνικό μέτωπο που χτίζεται μέσα από το κίνημα κατά των πλειστηριασμών και η νικηφόρα εξέλιξη του, δείχνει την δύναμη και την αποτελεσματικότητα που θα μπορούσε να έχει ένα γενικότερο πολιτικοκοινωνικό και κινηματικό μέτωπο ενάντια στη λιτότητα, την τρόϊκα και τα μνημόνια για την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση της χώρας.
Η Iskra υπογραμμίζει ότι ένα τέτοιο μέτωπο θα αντιπροσώπευε μια πραγματική απειλή για το σύστημα, θα τρόμαζε τα μνημονιακά κατεστημένα και είναι βέβαιον ότι θα ανέτρεπε γρήγορα το σημερινό καταθλιπτικό μνημονιακό σκηνικό.
Όλοι και όλες την Τετάρτη στις 3 μ.μ. έξω από τα Ειρηνοδικεία για να διεκδικήσουμε την αξιοπρέπεια μας, να πετάξουμε στα σκουπίδια την απογοήτευση μας και να δώσουμε χώρο για να ανασάνει η ελπίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας